I love my 88 warm palette!

Categoriën Ogen

Ik heb hem! Eindelijk! Ik wilde al héél erg lang een 88 warm palette, maar telkens wachtte ik met bestellen. Waarom? Geen idee. Waarschijnlijk omdat ik nog niet wist waar ik hem wilde bestellen. Bij Boozyshop, Zoeva of Ebay. Ik besloot om hem via Ebay te bestellen, dat scheelde toch wel aanzienlijk in de prijs. Niet dat een 88 warm palette nou zo verschrikkelijk duur is, maar via Ebay is hij vaak (meer dan) de helft goedkoper! Ik betaalde slechts €7,87 inclusief (!) verzendkosten voor dit palette. Echt een koopje dus. De verkoper heet dib-bid, echt een aanrader. Goede prijs en perfect verzonden. Het kwam via pakketpost en er was geen een pan gebroken! :D Iets waar ik wel vrees voor had…

Foto’s

I love it! Ik had hem al veel eerder moeten bestellen! De pans zijn trouwens wel kleiner dan die van mijn 120 palette. Die van mijn 120 palette hebben ongeveer de grootte van een 5 eurocent muntje, die van mijn 88 warm palette de grootte van een 2 eurocent muntje. Pigmentatie is gewoon prima, natuurlijk geen MAC kwaliteit maar wat wil je voor deze prijs.

Natuurlijk komen er looks aan gemaakt met dit 88 warm palette ;).

Liefs, Laura

20 thoughts on “I love my 88 warm palette!

  1. Hmmm, ziet er mooi uit, misschien wil ik die ook wel eens testen maar tot nu toe heb ik wel genoeg aan een groot 120 pro palette (is wel geen warm palette maar heb genoeg kleurtjes in elk geval :p). Bedankt voor de review :)

  2. Ik vind de kleurtjes zoveel op elkaar lijken. Er zit niet echt veel verschil in toch? Ik zie wel een paars-achtig tintje erin zitten? Zitten er meer kleurtjes in of is de rest echt gewoon wit/zwart/bruin?

    1. Er zitten inderdaad alleen maar neutrale (wit, zwart, bruin etc) kleuren in, maar wel heel veel verschillende tinten. Iedere kleur is anders, hoewel dit soms moeilijk te zien is.

    1. Allereerst moet je een account aanmaken. Dat is heel simpel en wijst zich vanzelf. Verder moet je ook een Paypal acccount aanmaken. Hiermee betaal je je aankopen en heb je volgens mij ook garantie dat je je product goed ontvangt enzo. Om het palette te kopen klik je gewoon op de link die ik bij de andere comment zette en klik je op ‘nu kopen’. De verdere instructies van Ebay wijzen zich vanzelf :)Je kan ook zelf andere dingen zoeken door zoekwoorden in de typen en rechts ‘price + shipping lowest first’ te selecteren.

  3. dankjewel voor de info.
    paypal had ik al maar nog geen ebay account. ik heb bij dezelfde als jou besteld. weet je misschien hoe lang het duurt voordat ik m krijg ? thanx voor je hulp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.