Clinique High Lengths Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Al eerder vertelde ik over de Clinique High Lengths Mascara. Ik was erg benieuwd en heb hem nu een aantal weken getest. Doet deze mascara wat hij beloofd?

Wat vooral opvalt aan deze mascara is het borsteltje, Clinique noemt het een ‘wilgenkammetje’. Het zijn drie rijen met ‘tandjes’ die je wimpers perfect zouden moeten scheiden. De achterkant van het kammetje blijft groen. Ik denk omdat je zo de voor- en achterkant makkelijk uit elkaar kan houden? Voor mij persoonlijk overbodig, maar wel een leuk detail! Dat zie je niet vaak bij mascara’s.

Van voren

Van onderen

De test
Mijn wimpers wordt inderdaad goed gescheiden, maar daar is ook wel zo’n beetje alles mee gezegd. Veel lengte geeft hij niet bij mij, een beetje jammer als een mascara ‘high lengths’ heet. Direct na het aanbrengen dacht ik wel dat hij extra lengte gaf aan mijn wimpers, maar het zakt heel snel in. Ook krijg ik best snel spinnenpoten met deze mascara als ik meerdere laagjes aan wil brengen; een veel voorkomend verschijnsel bij mascara’s met een kammetje. Twee laagjes gaat nog nét, maar een derde zorgt al echt voor spinnenpoten.

De Clinique High Lengths mascara kost €20,-, maar dat is hij in mijn ogen helaas niet waard.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Clinique High Lengths Mascara

  1. Ik heb deze mascara ook en ik ben er erg goed over te spreken. Je weet toch wel dat geen enkele mascara je wimpers langer maakt maar alleen je eigen wimper kleur geeft en langer doet lijken dan normaal ;). Maar ik vind het iig een fijne mascara, hij scheid je wimperhaartjes inderdaad fijn. :)

    1. Ja, natuurlijk weet ik dat ;). Maar deze mascara doet gewoon niet veel voor mijn wimpers. Sommige mascara’s geven mijn wimpers wel degelijk (tijdelijk) meer lengte, maar ze verlengen je eigen wimpers natuurlijk niet ;). Wanneer je het er af haalt is het weer verdwenen. Ik gebruik veel liever bijvoorbeeld MaxFactor False Lash Effect waarbij ik écht veel verschil zie.

  2. Ik gebruik hem al zeker 3 jaar en mijn wimpers worden er echt super lang door! Het is gewoon een kwestie van nog een laagje eroverheen doen ;) dan krijg je echt dat effect!

  3. Ik heb hem sinds een week ook en wow wat een effect. Alle mascara’s geprobeerd bij alle mascaras werden mijn wimpers spinnepoten maar bij deze niet gelukkig. Meestal breng ik drie lagen aan, meer moet ik ook niet doen want door mijn vele wimperharen worden t dan wel spinnepoten. Heerlijke vind ik ook dat je met een beetje water hop je hele aangebrachte mascara kunt verwijderen.

    Klinkt misschien een beetje raar maar ik ben hem gaan gebruiken omdat mijn idool er een enorm goede review over gaf, t was voor mij echt de laatste optie.

    1. Heb deze mascara al jaren en hij is echt super!!!! Heb van mezelf redelijke wimpers maar met deze mascara wordt het heel natuurlijk verlengt en mooi gedekt met een kleurtje! Zeer tevreden. Zi af en toe zijn mascara’s bij ICI paris te koop met 40%korting dan heb je een top mascara voor een mooie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.