MAC Fluidline Blacktrack

Categoriën Ogen, Testjes

In deze shoplog met veel MAC producten heb je hem al voorbij kunnen zien komen: MAC Fluidline in de kleur Blacktrack. Ik heb al een gelliner (gelliner, fluidline, cremeliner, dat is allemaal ongeveer hetzelfde) van Coastal Scents waar ik erg tevreden over ben. Helaas droogt die van Coastal Scents na ongeveer 5 maanden uit, waardoor je hem niet goed meer aan kan brengen. Daarom kocht ik deze van MAC, waarvan gezegd wordt dat hij niet uitdroogt.

Het is even wennen met aanbrengen op de waterlijn (waar ik deze eyeliner het meest voor gebruik), omdat de fluidline in eerste instantie niet goed lijkt te pakken. Maar met een angled brush en kleine streepjes zettend, lukt het uiteindelijk prima.

Ook op mijn ooglid brengt deze eyeliner fijn aan, hij is lekker creamy.

Hij blijft gedurende de dag goed zitten om mijn ooglid (maar ik heb dan ook geen vettige oogleden) en op de waterlijn blijft hij iets beter zitten dan die van Coastal Scents, maar niet de hele dag. Heel veel verschil in merk ik dus niet met die van Coastal Scents.

Die van Coastal Scents kost ongeveer €5, deze van MAC kost €19. Bijna vier keer zo veel dus, maar als hij echt niet uitdroogt dan heb je hier veel meer aan natuurlijk. Die van CS kun je na 5 maanden weggooien en deze van MAC gaat hopelijk toch wel langer dan een jaar mee (je gebruikt maar een minibeetje van het product per keer). Ik heb gehoord dat sommige er zelfs wel 2 jaar mee doen. Ik zal het jullie vast wel laten weten als hij bijna op is ;).

Liefs, Laura

17 thoughts on “MAC Fluidline Blacktrack

 1. Wil ook graag eens ‘n gelliner proberen; dacht eerst ook aan die van Wet ‘n Wild, maar nu ik weet dat Essence er in september ook één uitbrengt wacht ik daar nog maar even op!

  Krijg je de eyeliner van Mac er trouwens ‘s avonds makkelijk weer af?

  1. Oh dat wist ik niet! Die ga ik dan ook misschien eens testen ;) Just for fun :)
   En de MAC fluidline gaat er prima af met gewone oogremover :)

 2. ik heb hem ook, vind hem erg fijn, na gebruik draai ik het potje extra strak dicht in de hoop dat die dan minder snel uitdroogt, ik heb er ook 1 van coastal scents, alleen heb ik die helaas al uitgedroogd binnen gekregen kwam er alleen maanden later achter, want ik wist niet hoe die hoorde te zijn (was mn eerste gelliner)

 3. Droogt ie echt niet uit nee? :O Zo ja, dan ga ik die ook maar eens kopen, dacht namelijk dat ze dat allemaal deden dus waarom dan duur kopen als t goedkoper kan. :)

 4. Ik heb de mijne in londen gekocht, en die mevrouw zei dat als je je ene oog deed, dat je dan eerst je kwastje helemaal moest laden zegmaar met gelliner, en dan je potje dicht moest draaien omdat hij zo snel uitdroogt. ik heb de mijne nu 3 maanden en het is echt geweldig spul, alleen jammer dat ik mijn kwastje van mac op magische wijze ben verloren.. daarom doe ik het nu met een eyeliner van l’oreal, maar mac is echt veel beter!

  trouwens, als je gelliner uitgedroogd is kan je er simpelweg wat oogdruppels van contactlenzen erbij doen, in deze vloeistof zitten geen bacteriën dus hij zal ook niet gaan bederven ofzo. werkt echt top (heb ik gehoord)

 5. Ik wilde ‘m ook halen toen ik voor ‘t laatst bij de MAC Counter was (Heb nog niks gekocht) maar toen hadden ze alleen een grijze/glitterende kleur, niet echt iets voor mij.

 6. Ik heb ook de liner van Coastal Scents en ben daar zeer tevreden over (nu alleen hopen dat hij niet uitdroogt!) die van MAC had ik (nog) niet geprobeerd, maar je zegt dat deze niet uitdroogt, maar ik had online juist het tegenover gestelde gelezen. (maar of dat ook klopt is een tweede) Tenminste, niet meteen natuurlijk, maar ook deze gaat na een paar maanden drogen…Maar ik denk als je gewoon voorzichtig bent en goed dichtdraait/uit de zon houd, dat je er lang plezier van kan hebben! :)

 7. Ik heb ‘m sinds kort ook en gebruik het alleen voor de ‘waterlijn’. Bij mij blijft het wel de gehele dag zitten (was ook de reden waarom ik die van MAC heb gekocht). Tip; dip een (oud) oogpotlood in het potje en breng het dan op je waterlijn aan. Het werkt snel en is prettiger voor je ogen dan het gebruik van een angel brush!

  1. Bedankt voor de tip! Werkt inderdaad supergoed, zeg!

   Ja, ik heb denk ik behoorlijk vochtige ogen (mede door hooikoorts) vandaar dat hij bij mij niet de hele dag echt goed blijft zitten denk ik.

 8. ik heb hem echt al maaaaanden. als het al geen jaar is. hij is nu iets meer dan 2/3 op.
  Vaak zat was ik me aan het opmaken en had ik opeens zoiets van,oeps vergeten dicht te draaien. ik vind hem perfect, nou hoef ik hem alleen echt niet op mn waterlijn te doen want binnen no time zit het op mn wangen(ik heb hele waterige ogen denk ik haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.