ModelCo Face Base

Categoriën Testjes

Al eerder liet ik jullie de producten uit de ‘Flawless Skin’ lijn van ModelCo zien. Vandaag een review van de Face Base Skin Primer.

Wat belooft het?

“ModelCo Face Base Skin Primer is een hydraterende primer die zichtbaar de uitstraling en textuur van de huid verbetert. Face Base vult fijne lijntjes op en maakt poriën onzichtbaar. Het creëert de perfecte basis voor make-up en zorgt ervoor dat je make-up goed blijft zitten. Face Base is olievrij en de zijdezachte formule is geschikt voor alle huidtypes en is verrijkt met voedende vitamine C & E. Deze unieke, vochtinbrengende primer beschermt de huid tegen uitdroging en seizoensgebonden omstandigheden, zodat je altijd een fluweel zachte huid hebt.”

Je hebt maar een klein beetje nodig voor je hele gezicht (iets groter dan een erwt). Face Base heeft een gel-achtige substantie. Bij het aanbrengen dacht ik in eerst instantie: ieks! Wat een vettig spul! Maar bij nader inzien is het helemaal niet vettig, het is heel moeilijk te omschrijven hoe het aanvoelt. Het maakt mijn huid in ieder geval wel lekker zacht. Poriën worden íets kleiner, maar niet onzichtbaar.

Op de verpakking staat dat hij niet alleen als gezichtsprimer gebruikt kan worden, maar ook als moisturizer voor je lippen en als oogschaduwbasis. Voor deze laatste twee doeleinden vind ik hem overigens niet geweldig. Er zijn producten die je beter kunt gebruiken voor je lippen en er zijn ook betere oogschaduwbasissen verkrijgbaar. Maar het is wel leuk dat het dus een soort 3-in-1 product is.

Als gezichtprimer ben ik er wel erg tevreden over. Niet alleen maakt hij mijn huid lekker zacht, mijn make-up blijft langer zitten en ik heb ook het idee dat het egaler is. Een erg fijne primer dus, ik gebruik hem dagelijks en hij verstopt mijn poriën niet. Wel jammer dat hij wat aan de dure kant is…

De ModelCo Face Base Skin Primer kost €30,- en is te koop bij ICI Paris.

Liefs, Laura

2 thoughts on “ModelCo Face Base

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.