Mijn haar met Tom Sebastian producten

Categoriën Haar, Tutorial

Na heel veel vragen over mijn haar is hier dan eindelijk het filmpje. Ik gebruik Tom Sebastian producten in dit filmpje, maar toen ik het opgenomen had kwam ik erachter dat deze producten bijna nergens meer te vinden zijn. Jammer, want ze zijn zo fijn! Soms zie je ze nog wel eens in uitverkoopbakken. Dus als je ze nog ergens tegenkomt, neem ze mee! Of laat me in ieder geval weten waar je ze gevonden hebt.

Gebruikte producten:

 • Curl Activator
 • Volume Boosting Spray
 • Volume Mousse
 • Moulding Putty
 • Haarlak (Syoss)

Omdat deze producten nu moeilijk verkrijgbaar zijn, zal ik ook nog een keer een filmpje opnemen met andere (soortgelijke) producten die nog wel gewoon verkrijgbaar zijn.

Liefs, Laura

15 thoughts on “Mijn haar met Tom Sebastian producten

 1. Hmh, ik kreeg een beetje hoofdpijn van de camera die de hele tijd de belichting aanpaste omdat je veel bewoog. Is niet jouw schuld, maar misschien is er een manier om dit uit te zetten? Dan is het iets rustiger om naar de kijken.

  Leuk filmpje verder! Ik gebruik eigenlijk nooit haarproducten. Maar volume en slag komt er bij mij toch nooit in, haha.

 2. Poeh, wat een werk.
  Ik hoef alleen mijn haar uit te kammen, en ik heb krullen én volume..
  Ik heb geluk, want ik heb van mezelf al krul.

  Trouwens, leuk filmpje!

 3. Leuk om te zien! Ik heb ook slag/krullen net zoiets als dat van jou! Heb nu lang haar maar had het eerder ook opgeknipt. Ik vond wel dat na 1 dag de krullen wat waren gezakt en door de vele haarproducten het haar snel vies wordt. Hoe doe jij dat? Was jij elke dag je haar? Ik had/heb namelijk vaak de 2e dag een staart in!

  1. Ik heb precies hetzelfde. Het liefst was ik iedere dag mijn haar maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Daarom doe ik het vaak 1 dag los, en 1 dag vast. Het komt inderdaad door de vele haarproducten en slapen dat het de volgende dag niet meer zit.

   Als ik minder haarproducten gebruik (bijvoorbeeld alleen Wella Texture Gum en haarlak) dan wil het de volgende dag nog wel eens redelijk zitten.

   Als ik alle producten gebruik dan zit het 1 dag de hele tijd goed, de volgende dag niet meer. Als ik minder gebruik zit het 2 dagen ‘redelijk’…

  1. Ja klopt, daar waren ze eerst te koop. En bij Kruidvat ook. Maar volgens mij liep het niet echt goed ofzo, want ik kan ze nu nergens meer vinden! :(

 4. Handig zo’n filmpje,
  wat ik adviseer is dat je het onderste stuk van je haar er af knipt zodat het precies op je schouders valt. Op die manier komt het volume al eerder terug, heb je niet van die sliertjes onder aan hangen en in mijn ogen staat het je ook beter dan deze lengte!

  Ik ga nog eens verder kijken op je website!

  1. Bedankt voor je advies. Denk alleen niet dat ik het doe. Heb het één keer op mijn schouders gehad en dat vond ik verschrikklijk, haha :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.