Veel vrouwen van boven de twintig hebben nog regelmatig last van een onzuivere huid. De producten die bedoeld zijn voor tieners, zijn echter niet meer geschikt, omdat die vaak de huid uitdrogen. De kwetsbare, onzuivere huid van volwassenen heeft behoefte aan dagelijkse verzorgingsproducten die effectief zijn tegen de onzuiverheden, maar die ook de huid hydrateren en prettig laten aanvoelen.

Van Vichy mocht ik de de vernieuwde Normaderm testen. Ook ik heb soms last van onzuiverheden, maar gelukkig niet veel. Toch was ik erg benieuwd naar het effect.

Wat belooft de vernieuwde Normaderm? 

• Vermindert onzuiverheden middels de hydra-peeling technologie
• 24 uur hydratatie
• Langdurig matterend effect
Exclusieve combinatie van bestanddelen met een peeling effect in een verzorgende dagcrème. Een complete werking tegen onzuiverheden. Een verzorgingsproduct dat zo compleet is dat het binnen 7 dagen een huid creëert die gezonder en stralender is. Werking zowel dermatologisch als met klinische tests aangetoond. 
 
Na 2 weken: vermindering van onzuiverheden -36%
Na 4 weken: vermindering van onzuiverheden -63,9%

De test
Allereerst wil ik even vermelden dat ik dit product maar een week heb kunnen testen (normaalgesproken test ik een gezichtsverzorgingsproduct een maand lang). Deze review moest vandaag online in verband met de campagne die vandaag van start gaat (lees verder voor een gratis proefpakket!). Maar Vichy  belooft al na 7 dagen een huid die gezonder en stralender is, vandaar dat ik toch mijn resultaten met jullie deel.

De substantie zit in een pompverpakking, wat erg hygiënisch is. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor heel je gezicht. Vichy adviseert 1 pompje per keer, maar ikzelf heb al genoeg aan iets minder. Het trekt snel in, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Als je later nog over je gezicht wrijft dan kan het zijn dat je er een beetje af kunt wrijven, van die ‘rolletjes’ (dat had ik in ieder geval). Ook wanneer ik een kleinere hoeveelheid gebruik heb ik dit. Misschien is deze crème te ‘rijk’ voor mijn huid, zodat hij niet goed wordt opgenomen?

Anyway, het resultaat, want daar gaat het om. De eerste drie dagen werd mijn huid alleen maar erger. Lekker dan, dacht ik. Maar ik ging gewoon door met het gebruik en nu, na een week gebruiken, voelt mijn huid zacht,  gehydrateerd en heb ik minder onzuiverheden. Mijn huid is nog niet helemaal gaaf, maar zoals hierboven ook staat moet je het daarvoor langer gebruiken. Als jullie het leuk vinden post ik over een paar weken weer een artikel met de vorderingen.

En nu misschien nog wel het leukste van dit alles: jij kunt Vichy Normaderm ook testen! Bestel gratis een proefpakket voor 7 dagen via deze site. Je maakt ook nog eens kans op Normaderm prijzen, door na het testen je eigen oordeel te geven op de site.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Vichy Normaderm

    1. Ik heb gehoord dat Vichy het veranderd heeft :S De eerste week was het gratis, nu moet je er voor betalen :S Ook heb ik vernomen dat veel mensen die in die eerste week het hadden aangevraagd nog steeds niks hebben ontvangen… Ik heb geen idee wat er aan de hand is, vind het maar vreemd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.