Sephora Super Hand Scrub

Categoriën Huidverzorging

In dit filmpje vertelde ik al dat de Sephora Super Hand Scrub in mijn goodiebag zat die ik tijdens het Prijzencircus kocht. Ik baalde een beetje dat er geen Benefit of Too Faced of iets dergelijks in zat, maar achteraf ben ik er best blij mee. Deze handscrub bijvoorbeeld is erg fijn, en die had ik anders zelf nooit uitgekozen.

Ik had al verschillende scrubs in mijn bezit, maar niet één speciaal voor de handen. Deze scrub belooft het volgende:

“A super formula for genuine hand beauty in no time at all! Apply to dry skin and gently rub hands for 1 minute. Rinse thoroughy with lukewarm water. The skin is incredibly soft, hands appear more youthful.”

De scrub bevat amandel olie, advocado olie en vitamine E. Hij ruikt echter niet naar amandel of advocado, maar naar citroen! Normaal gesproken houd ik helemaal niet van citroen, maar deze geur is best aangenaam en lekker fris.

Zoals je op de foto bovenaan dit artikel kunt zien, bestaat deze scrub uit twee fasen. Onderin het flesje zit het zout, bovenin de olie. Je moet heel erg goed schudden om deze twee te mengen, af en toe ook een beetje in je handpalm slaan zodat het zout los komt. Dit is niet echt handig, een klein minpuntje dus. De opening is een klein gaatje, hierdoor spuit je de scrub op je hand. Dit is dan wel weer handig en hygiënisch, al vraag ik me af of het nog steeds zo goed werkt als hij bijna op is.

Na gebruik voelen mijn handig heerlijk zacht. De scrub laat ook een dun laagje olie achter op de handen. Sommigen kunnen dit vervelend vinden, ik heb er totaal geen problemen mee. Het laagje is zo dun dat het niet vervelend aanvoelt. Of mijn handen er jonger uit zien kan ik niet zeggen, mijn handen zijn immers nog jong. Mijn nagelriemen zien er na gebruik trouwens ook beter uit.

Bij mij zat deze scrub dus in de goodiebag, maar hij kost €4,45 voor 125 ml. Best goedkoop vind ik.

Liefs, Laura

2 thoughts on “Sephora Super Hand Scrub

  1. Juist dat aanbrengen en olie-laagje hebben ervoor gezorgd dat ik snel stopte met het gebruiken van deze scrub :P Ik weet het niet.. te veel gedoe… Handscrub van Rituals vind ik echt veel fijner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.