Sephora Lip Attitude Glamour G05

Categoriën Lippen

Het prijzencircus is weer begonnen bij V&D en dat betekent dat ook dit jaar de Sephora make-up 3 voor 10 euro is. Ik heb -natuurlijk- ook wat dingetjes gescoord en daar komt nog een shoplogje van. Ik kocht onder andere deze lipstick en daar ben ik zo tevreden over dat ik niet kon wachten om hem met jullie te delen.

Lipsticks hebben verschillende finishes (shimmering, sheer, glossy etc.) en bij Sephora geven ze de finish een naam. Zo is dit een ‘Glamour’ lipstick wat bij Sephora inhoudt dat hij semi-sheer en hydraterend is. Een voorbeeld van een andere is ‘Star’ die een shimmering, glossy finish heeft. Op de site van Sephora is dit allemaal te vinden.

Terug naar de lipstick die ik kocht. Deze is dus semi-sheer, wat betekent dat hij een beetje doorzichtig is. Ik vind hem zelf erg mooi, hij geeft een mooie glans en ook een beetje kleur. Hij is lekker romig en droogt mijn lippen absoluut niet uit! Nadeeltje is dan weer dat hij niet lang blijft zitten.

Ik vind de Lip Attitude Glamour lipsticks absoluut een aanrader, zéker nu tijdens de 3 voor 10 actie zou ik even gaan kijken! De normale prijs is volgens mij ongeveer 9 euro.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Sephora Lip Attitude Glamour G05

  1. Mooie kleur, ik ben al een tijdje benieuwd naar deze lipsticks en je heb me overtuigd :D
    Ga morgen toch nog maar even naar de Sephora moet daar wel 30 minuten voor met de trein maar ik heb het er voor over.
    Ik had wel even een vraagje, staan de kleurnummers ook ergens op het hulsje van de lipstick of op het plasticje dat er omheen zit? Of staat die alleen op de binnenkant van de lipstick??

    1. Het nummer staat alleen aan de binnenkant (niet op de huls), en in het schap waar ze liggen zodat je weet welke je pakt :P Op de onderkant van de lipsticks zie je ook een kleur, maar deze komt niet echt overeen met de kleur van de lipstick, dus daar heb je eigenlijk weinig aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.