Yes Love 526

Categoriën Nagels

In dit artikel vertelde ik dat ik tijdens mijn vakantie in Spanje 2 nagellakjes kocht van het merk Yes Love. De eerste heb ik toen laten zien, en hierbij het andere lakje. Dit is nummer 526.

Het lakje heeft een parelmoer glans en droogt mat op. Ik heb drie behoorlijk dikke lagen aangebracht op de foto en nóg zie je duidelijk mijn nagel er doorheen. Absoluut niet dekkend dus dit lakje. Verder vind ik hem ook niet echt geweldig, maar wel leuk voor een keer.

Ook voor dit lakje betaalde ik 2 euro, maar zoals je bij de comments op het artikel over het andere lakje kunt lezen, zijn er ook mensen die lakjes van de merk voor €1,50 of zelfs €1,00  hebben kunnen scoren. Cheap!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Yes Love 526

    1. Je realiseert je dat dat per kleur kan verschillen? Het maakt niet uit of dat van hetzelfde merk is of dezelfde lijn, het ligt aan de substantie en de kleur. Daarom zet ik het er ook altijd bij. Ik heb tientallen lakjes van Catrice en daar zit ook soms verschil in qua dekking. Ik vind het niet zo netjes van je om me dan gelijk voor ‘leugenaar’ uit te maken, terwijl je eigenlijk niet weet hoe het in elkaar zit.

    2. Wat ben jij onbeschoft, iemand onterecht voor leugenaar uitmaken terwijl een nagellak van dezelfde lijn kan verschillen in kwaliteit. Dit ligt puur aan de kleur en de finish. Get your facts straight or shut up.

  1. idd jammer dat ie niet goed dekt, maar misschien kun je er een ander kleurtje onder doen zoals zwart en dan met een laagje van deze kleur erover heen?
    misschien dat dat wel mooi staat…

  2. jammer, dat die niet goed dekt. Ik heb 3 yes love nagellakjes gekocht (in Frankrijk) in de kleuren neon groen(23), licht blauw(Y36) en een hele aparte mint kleur(Y66). bij mij dekken ze wel goed, en ben er heel blij mee. ik heb ze alle 3 gekocht voor maar 5 euro.
    groetjes Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.