Blotting Papers (+ budget tip!)

Categoriën Testjes, Tips & Tricks

Als je last hebt van glimmende zones op je gezicht, kunnen blotting papers een uitkomst voor je zijn. Blotting papers zijn kleine papiertjes die het vettige laagje absorberen en vaak bevatten ze ook een wit poeder om de huid te matteren. Ze zitten in een kleine verpakking, wat handig is om mee te nemen, en zijn gemakkelijk in gebruik.

Verschillende merken hebben deze blotting papers in hun assortiment. Die van Essence kosten maar 2 euro, maar die van The Body Shop kosten 8 euro. Ik testte de oil-blotting papers van Pupa (€8,25 voor 50 stuks).

Eén kant van het papiertje bevat een laagje wit poeder. Op de huid ziet dit er gewoon transperant uit. De blotting papers doen prima hun werk. De glimmende zones zijn verdwenen, en mijn huid is weer mooi gematteerd.


Bron: ldj.nl

Maar mán, €8,25 vind ik wel erg veel geld voor deze blotting papers. Ik herinnerde me een artikel over blotting papers op Beautylab, waarin stond dat Mascotte vloeitjes (ja, die dingen waar je een sjekkie in rolt) ook prima werken voor glimmende zones. Ik vond de blotting papers ook al erg veel op vloeitjes lijken… Ik kocht een pakje van deze vloeitjes (slechts €0,25 voor 50 stuks!) om het te testen, en inderdaad: werkt prima! Het belangrijkste is dus dat het vettige laagje geabsobeerd wordt, het laagje poeder is in mijn ogen gewoon een extraatje.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Blotting Papers (+ budget tip!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.