Essence Denim Wanted Gelliner

Categoriën Ogen, Testjes

Wat was ik benieuwd naar deze gelliner van Essence. Eindelijk eens een budget gelliner die gewoon in de winkel te koop is. Daar heeft Essence zeker een goede zet mee gedaan! Bovendien krijg je er ook nog een kwastje bij, en dat allemaal voor maar €2,49.

Ik kocht de zwarte kleur ‘vintage style’. De Denim Wanted collectie heeft ook nog een gelliner in een grijze kleur.

Onder het dekseltje zit nog een plastic dekseltje om het af te dekken. Ik zou deze er gewoon op laten zitten, ik denk dat de gelliner zo minder snel uitdroogt. Wel ook het zilveren dekseltje goed aandraaien natuurlijk.

De structuur van de gelliner vind ik oké, al had hij van mij misschien ietsjes zachter mogen zijn. Het kwastje vind ik zo-zo: prima om de gelliner mee op je waterlijn aan te brengen, maar voor op het ooglid gebruik ik liever een schuin afgesneden kwastje. De kleur is overigens wel mooi donker.

Op mijn ooglid blijft hij best goed zitten. Nou zegt dat vrij weinig want ik heb gelukkig bijna nooit last van vettige oogleden. Op mijn waterlijn blijft hij echter niet goed zitten (maar ik heb dan wel weer waterige ogen). Binnen no time heb ik zo’n dikke zwarte klodder in mijn binnenste ooghoek, niet echt charmant. Jammer, want normaal gesproken gebruik ik gelliner voornamelijk op mijn waterlijn omdat dit beter blijft zitten dan oogpotlood.

Een leuke budget gelliner om mee te experimenteren zou ik zeggen, maar verwacht geen kwaliteit.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Essence Denim Wanted Gelliner

  1. Ik heb ze ook, en ben er echt goed over te spreken! ik heb geen vette oogleden en geen waterige ogen dus bij mij blijft hij echt perfect zitten! had alleen aan het einde van een lange dag een kleine zwart puntje in mijn ooghoek! had nog nooit een eyeliner goed op kunnen doen en met dit gaat het vanzelf en super goed! vind het kwastje fijn alleen ga ik soms te dik, schuin kwastje heb ik nog niet gebruikt..kan ik ook nog proberen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.