Essence Nail Art Nail Polish Remover Ultra

Categoriën Nagels, Testjes

De Nail Art Nail Polish Remover Ultra (da’s een hele mond vol) van Essence is een nagellakremover zonder aceton. Een remover zonder aceton is beter voor je nagels (aceton droogt je nagels uit), maar mijn ervaring leert dat een remover mét aceton vaak wel beter werkt. Toch was ik erg benieuwd naar deze remover, en ik had er al veel goeds over gehoord, dus ik kocht gelijk twee flesjes (€1,29 per stuk).

Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben! Deze nagellakremover werkt minstens net zo goed als eentje met aceton. Een nadeel is dat hij wel mijn nagelriemen heel erg uitdroogt, maar met speciale verzorging voor je nagelriemen (zoals LUSH Lemony Flutter of Trind Cuticle Care) is dit zo weer verholpen.

Verder vind ik hem ook behoorlijk sterk ruiken, maar dit kan ook komen doordat ik de nagellakremover van Essence met aardbeiengeur gewend ben. Dat is overigens ook een aanrader als je niet van die sterke geur houdt.

Al met al een prima nagellakremover, zeker voor die prijs. Ik vind hem beter dan de nagellakremover met aardbeiengeur van Essence die ik hiervoor had, maar als je niet van die sterke geur houdt zou ik toch die met aardbeiengeur nemen (of een andere geur als je niet van aardbeien houdt).

Liefs, Laura

9 thoughts on “Essence Nail Art Nail Polish Remover Ultra

  1. ik heb er een van de action, een grote fles, ook zonder aceton, en maar voor 95 cent ofzo (iniedergeval onder de 1 euro!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.