Ik heb een aantal keer de vraag gekregen of ik de MAX nagellak wil testen (die van de Action) en ook zie ik bij de statistieken dat er vaak naar gegoogeld wordt. Ik heb alleen dit artikel over de neon lakjes eens geschreven, maar nog nooit over de normale lakjes, en dit terwijl ik ze wel heb en ik ze onwijs fijn vind! De hoogste tijd voor een artikel dus.

Ik heb drie MAX lakjes en een topcoat. De topcoat heb ik nog niet getest, dus daar komt later nog een artikel over. Deze lakjes kosten slechts €0,49 per stuk. Hoe budget proof kan je het hebben?!

Allereerst mijn favoriet van deze drie: Peach. Waarom hij zo heet weet  ik niet, want hij is niet echt ‘peachy’. Eigenlijk gewoon heel mooi roze. Hij lijkt overigens erg veel op Rituals Rebel Rose! Als jullie willen weten of het een dupe is dan ga ik het testen, dus laat het me weten!

‘Basic Red’ is ook één van mijn favorieten. Hij is heel mooi donkerrood, een beetje bordeauxrood eigenlijk. Donkerder dan op de foto dus. Echt een prachtige kleur, heel classy.

En als laatste de kleur ‘Pink’. Niet speciaal, maar wel leuk.

De kwaliteit van de lakjes is goed vind ik, zeker gezien de prijs. Ze lakken makkelijk en drogen lekker snel. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht! Ze chippen wel erg snel, maar met een goede topcoat blijft de lak prima zitten. Overigens draag ik op alle foto’s twee laagjes.

Ik raad deze lakjes zeker aan en ga er zelf ook nog meer bijhalen. Voor die prijs zijn ze absoluut geweldig!

Liefs, Laura

19 thoughts on “MAX Nagellak

  1. Ik had echt een veel slechtere kwaliteit verwacht voor die prijs. En bravo voor je nagels, echt prachtig (zeker in vergelijking met mijn afbladderende stompjes;)).

  2. Leuk zijn ze he??
    ikzelf heb er ook een heleboel, o.a.:
    Basic Red, Coral, Pink Diamonds, French Pink, Metallic black,Donkerblauw, Top Coat, Wit, Zilver met shimmers, Zwart, Crack Turqoise, Crack Roze, Crack Zwart, en nog wel een paar volgens mij… Ohja en nog dat pakje met die 6 neon kleuren.

    xx
    Ps volgens mij zijn ze 45 cent per stuk, dus nog goedkoper;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.