Yes stopt ermee

Categoriën Chickmedia

Foto: ANP

Het tijdschrift Yes stopt ermee. De directie van Sanoma Uitgevers ziet niet genoeg winstpotentieel meer in de titel. Yes is een vrouwenweekblad voor en over twintigers. Het blad bestaat al 24 jaar. De laatste Yes, nummer 52 van 2010, ligt op 24 december in de winkel.

Bron: NOS

Ikzelf vind dit echt ontzettend jammer! Ik ben een echte tijdschriftenfreak en Yes behoort al lange tijd tot één van mijn favorieten. Natuurlijk blijven er nog genoeg over, maar ik zal Yes echt missen. Het is ook altijd al een droom van me geweest om bij een tijdschrift al Yes te werken.

Glamourbladen als Grazia, Beau Monde en -natuurlijk- Glamour zijn er genoeg, maar een blad als Yes is er nu niet meer. Als klein meisje begon ik met het lezen van de Tina, daarna Girlz! en Fancy. Toen kwam Yes en een volgende stap zal waarschijnlijk Viva of Flair en daarna Libelle of Margriet worden. Nu Yes ermee stopt zal ik waarschijnlijk overstappen op Flair, maar ik had liever nog even bij de ‘Yes groep’ gebleven.

Zoals ik zal zei zijn er gelukkig nog genoeg andere leuke tijdschriften. Een paar van mijn favorieten: Cosmopolitan, Grazia en Glamour.

Wat vinden jullie ervan dat Yes ermee stopt? En wat zijn jullie favoriete tijdschriften?

Liefs, Laura

17 thoughts on “Yes stopt ermee

  1. Ik hou niet van tijdschriften, maar dit was het enige blad waarvan ik af en toe wel een wat las en zelfs misschien over een tijdje wel een abo op zou willen..helaas :’)

  2. In België is de Yes minder bekend, ik kocht vroeger altijd de “Joepi”. Maar ik behoor nu toch al een jaar of 5 tot de “flair”-groep.

  3. Ik heb al jaren een abonnement op Cosmopolitan. De Yes vond ik altijd wat minder leuk. Bladen als Stars enzo vind dan weer echt verschikkelijk, dan wel liever Yes

  4. :(
    Ik las eerst de Cosmopolitan en de Yes. Cosmopolitan heb ik toen opgezegd. Nu Yes stopt moet ik dus op zoek naar een nieuw abbo.
    Iemand tips? Moet wel een soortgelijke inhoud als de Yes hebben en niet te veel mode of beroemdheden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.