Queen Helene Olive Oil Masque

Categoriën Huidverzorging, Testjes

Tijdens mijn shopdagje in Den Haag kocht ik niet alleen de Aloë Vera scrub van Queen Helene (klik hier voor de review), maar ook het Olive Oil Masker. Ik ging eigenlijk voor het Mint Julep Masker omdat mijn tube bijna op is, maar die was helaas uitverkocht. Toen viel mijn oog op dit masker en deze leek mij erg geschikt voor mij huid. Ik heb een gecombineerde huid die wel wat hydratatie kan gebruiken. Dat is wat dit masker belooft, dus ik nam hem mee. Ik betaalde €4,50 voor een tube van ongeveer 180 ml. en da’s niet duur!

Dit masker lijkt qua kleur op het Mint Julep Masker, maar is verder totaal anders. Dit is geen kleimasker en hij wordt ook niet hard. Hij ruikt aangenaam en smeert gemakkelijk uit. Misschien wel een beetje te gemakkelijk, want persoonlijk vind ik de substantie iéts te waterig en hierdoor is het moeilijk om het gelijkmatig te verdelen over je gezicht. Overigens is dit masker vrij van parabenen, een pluspunt voor mensen die daar rekening mee willen houden.

Ik las op internet reacties van mensen die zeiden dat het een dun olielaagje achterlaat op je gezicht, maar dit is bij mij totaal niet zo. Ik vond het wel opvallend dat wanneer ik mijn huid van tevoren scrub, dit masker branderig aanvoelt. Wanneer ik mijn gezicht niet scrub heb ik hier geen last van.

Mijn gezicht voelt na afloop zacht en gehydrateerd. Mijn poriën zijn ook iets verkleint, maar dit is maar van korte duur. Als je last hebt van puistjes of onzuiverheden kun je beter het Mint Julep masker gebruiken, want daar doet het Olive Oil masker weinig voor. Al met al een masker dat bij mij in de categorie ‘oké’ valt. Hij hydrateert goed, maar door het feit dat hij branderig aanvoelt als je van tevoren scrubt en dat ik de substantie iets te waterig vind, is het voor mij geen toppertje zoals het Mint Julep masker.

Liefs, Laura

5 thoughts on “Queen Helene Olive Oil Masque

  1. hmm.. wordt voor mij toch mint julep dan, als ik weer een masker nodig heb.
    btw; Het is niet ‘Hij hydrateerd goed’ , maar hij hydrateert goed. Gewoon tegenwoordige tijd;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.