MNY is het ‘zusje van’ Maybelline en is nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! Vanaf 18 oktober is dit merk te koop bij Etos (niet in de filialen op stations). MNY kenmerkt zich door de vele opvallende en uitdagende kleuren, maar natuurlijk zijn er ook rustige kleuren verkrijgbaar.

En dan nu misschien nog wel het leukste aan MNY: alle producten kosten minder dan 3 euro! Erg budgetproof dus. Zo kost een blush €2,99, oogschaduw €2,49, lipgloss in huls €2,99, lipgloss in tube €1,99, oogpotlood €1,99, lippenbalsem €1,99 en nagellak €2,49. Geen mascara’s, foundation, concealers e.d. in dit rijtje dus. Misschien omdat deze niet kleurrijk zijn?

Ik heb een aantal producten in mijn bezit en ik begin vandaag met de lipproducten. Het meest enthousiast ben ik over de lipgloss in huls. Ik heb de kleur 377 en wat enorm veel kleur bevat deze lipgloss! Ook lekker veel glans en subtiele glitters, I love it!

De lipgloss in tube heb ik in de kleur 765, en dat is groen! Op je lippen zie je gelukkig alleen nog maar een beetje groene glans en glitters. Deze gloss zorgt ervoor dat het rode in je lippen een beetje meer ‘nude’ wordt. Het camoufleert het als het ware een beetje, net als bij groene concealer waarmee je rode puistjes/vlekjes camoufleert. De gloss smaakt een beetje zoet, ik vind het persoonlijk wel lekker :P.

Tenslotte de lippenbalsem in 471. Gewoon een prima, kleurloze, lippenbalsem die lichtjes naar vanille ruikt.

Naast de standaard collectie zijn er ook regelmatig limited editions. De eerste heet ‘I am an iced angel’ en bestaat uit ‘cool en frosty colors’.

Ik ben erg tevreden over de lipproducten MNY! Over de oogschaduw, blush, oogpotloodjes en nagellak komt later een artikel.

Liefs, Laura

16 thoughts on “MNY

  1. Wat een leuke foto, die bovenste.

    Ik was vandaag langs geweest en ik was eigenlijk teleurgesteld in de producten. Ik denk omdat ik hoge verwachtingen had!
    De mono oogschaduwen zijn perfect, maar daar heb ik helaas geen belangstelling meer bij omdat ik een 120 palette heb. De lipkleuren vielen helaas allemaal weg op mijn lippen :(
    Verder blijven de verpakkingen wel heel erg leuk! Misschien probeer ik het later nog eens.

  2. heb er ook al blushes van gekocht :D ik ga toch nog een keer kijken voor die lipgloss :D en haa echt leuke foto van dat snoepje tussen je tanden! (en wat heb je mooie witte tanden seg!) :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.