Eylure kunstwimpers

Categoriën Ogen

Dinsdag ging ik naar de presentatie van Eylure. Helemaal in Amsterdam, dus dat waren wel weer wat reisuurtjes voor mij, maar het was het waard. Mascha was er ook en we hebben na de presentatie samen nog even geshopt in Amsterdam. Het was een supergezellige dag en Mascha was superlief en aardig! Maar goed, daar gaat dit artikel niet over. Het gaat over de Eylure wimpers waar ik erg enthousiast over ben!

Eylure is een wimpermerk dat zestig jaar geleden is opgericht door de Britse broers Aylott en heeft heel veel verschillende soorten wimpers. Van heel natuurlijk tot over de top partywimpers. De wimpers zijn gemaakt van Aziatisch haar, voelen niet zwaar aan op het oog en zijn meerdere malen te gebruiken. Ook zijn deze wimpers geschikt voor mensen met contactlenzen. Binnenkort komt er, als jullie dat leuk vinden, een filmpje waarin ik laat zien hoe gemakkelijk je deze wimpers kunt aanbrengen.

Eylure heeft de volgende wimpers:

Naturalites Strip Lashes. Verkrijgbaar in 10 verschillende varianten, passend bij verschillende typen en voor verschillende effecten. Van natuurlijk tot superlang en vol. Inclusief wimperlijm.

Naturalites Individual Lashes. Met de hand gemaakte losse wimpers, speciaal ontworpen om de ooghoeken te accentueren of de natuurlijk wimpers extra diepte te geven. Met een speciale lijm blijven deze tot 4 weken zitten. Er zijn drie verschillende varianten.

Girls Aloud. Elk lid van de meidenpopgroep Girls Aloud heeft haar eigen kunstwimpers, die haar persoonlijkheid reflecteren. De groep bestaat uit 5 meiden, dus er zijn 5 varianten (4 varianten op de foto). Inclusief wimperlijm.

De Naturalites kosten €7,99 per setje en de Girls Aloud setjes zijn €6,99 per stuk.

 

Hier een aantal foto’s waar ik één van de vele soorten wimpers op heb (Naturalites Strip Lashes nummer 116 om precies te zijn). Ze zijn erg lang en daarom misschien meer geschikt voor ‘s avonds (staat ook op het doosje) maar overdag kan het ook wel vind ik. Je ziet bijna niet dat ze nep zijn door het dunne randje en ze lopen mooi over in mijn eigen wimpers. Om ze nog meer natuurlijk te laten lijken kun je nog een lijntje op je wimperrand zetten met eyeliner. In het begin voelde ik ze zitten, maar toen de lijm helemaal goed was opgedroogd voelde ik ze niet eens meer! 

Eylure kunstwimpers zijn verkrijgbaar bij de parfumerie en de goed gesorteerde drogisterij.

Liefs, Laura

23 thoughts on “Eylure kunstwimpers

 1. Leuk! Kun je voorbeelden noemen van winkels die het verkopen? Ben naar de Douglas en Ici paris geweest maar kon ze daar niet vinden!

  1. Wat raar! Daar zouden ze ze namelijk gewoon moeten verkopen. Misschien alleen in de grotere filialen? Douglas heeft het grootste Eylure assortiment! Bij veel Pour Vous parfumerieën is het ook te koop.

 2. Ik ben gek op nepwimpers ;) ‘t Is alleen altijd zo’n gedoe om ze netjes op te plakken haha.

  Die je op de foto op hebt staan mooi bij je oogvorm :)

  1. Goeie vraag Linsy! De lijm voor de Individual Lashes moet je er apart bij kopen. Je hebt de ‘gewone’ lijm (Lashfix) en een speciale lijm waarmee ze tot 4 weken blijven zitten (Original Superfix) :) Om de Original Superfix lijm te verwijderen heb je een speciale remover nodig (Lift Off). Voor de gewone lijm heb je geen remover nodig. Dan kun je de wimpers er gewoon voorzichtig (!) af trekken.

  2. Hi Linsy, Een hele tijd geleden reageerde ik ook al op jouw comment maar ik wil mijn antwoord bij dezen even aanpassen. Ik heb namelijk een paar dagen geleden een setje Eylure Individual Lashes gekocht bij Kruidvat voor maar 2 euro en daar zat gewoon een Superfix lijm en remover bij! Ik dacht: ik laat het als nog even weten, haha ;)

 3. De lashes van elure zijn erg goed. Ik kocht ze altijd van 3 4 euro maar als je iets meer er voor uit geeft heb je ook beter resultaat. ik draag altijd de naturels lekker wat lijm erop en je hebt er meerdere keren plezier van!

 4. ik heb ook een vraagje, kun je met de Eylure Superfix ook hele kunstwimpers lijmen of alleen die kleine stukjes? ben benieuwd want nerdens in dit dorp verlopen ze losse wimperlijm..

  1. Ik denk dat dat wel kan inderdaad. Maar als je ze er dan weer af wil halen moet je ook de speciale remover hebben. Overigens heb ik net een setje Individual Lashes gekocht bij Kruidat voor maar 2 euro en daar zat gewoon een superfix lijm en remover bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.