Pupa Professionals

Categoriën Testjes

In dit artikel heb ik de Volume-Enhancing ans Protective Eyelash Primer al besproken van de Pupa Professionals, vandaag een review van de Smoothing and Fixing Lip Primer (€14,75) en de Eye Make-up Remover Pen (€12,50).

Allereerst de lip primer. Hij belooft het volgende:

“Deze kleurloze basis wordt voor de lipstick aangebracht voor een langdurige en egale houdbaarheid. Het vermindert uitlopen en verzwakt kleine rimpeltjes. Verrijkt met Maxi LipTM dat de collageen aanmaak stimuleert en de lippen in de loop van de tijd meer volume geeft.”

Deze primer zorgt er inderdaad voor dat mijn lipstick langer blijft zitten. Na een hapje en een drankje merk ik dat mijn lipstick er beter (hoewel niet meer perfect) op zit dan wanneer ik hem niet gebruik. Dit is vooral handig als je vaak intense kleuren draagt. Als je veel lichte of sheer lipstick draagt, vind ik het persoonlijk niet nodig om een primer aan te brengen. Een nadeel vind ik dat het de glans van de lipstick zo goed als helemaal verdwenen is wanneer je deze primer gebruikt. Het resultaat is veel matter dan zonder primer.

Over de remover pen ben ik meer te spreken.

“Een frisse, vetvrije tonic die gemakkelijk oneffenheden van het aanbrengen verwijderd zonder de make-up te ruïneren. De speciale applicator garandeert uiterste precisie en controle. Een geheim wapen dat onmisbaar is in het make-up tasje!”

Ik vind het een onwijs handige pen en gebruik hem best vaak, vooral om stippeltjes van mascara weg te werken. Dan ben ik uitgeschoten met het borsteltje en zit de mascara boven of onder mijn oog. Dit zou je natuurlijk weg kunnen halen met een wattenstaafje, maar met deze pen kun je veel preciezer werken. Als je dan net een mooie oogschaduwlook hebt gemaakt, is het zonde om dit te verpesten met een wattenstaafje. Door het spitse puntje van de removerpen kun je heel precies werken en dit tast je ooglook dus veel minder aan. Na een tijdje wordt het puntje trouwens wel vies, dus ik ben benieuwd hoe lang deze pen mee gaat.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Pupa Professionals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.