Vernieuwde Catrice lipglossjes

Categoriën Lippen

Zoals ik al eerder vertelde, is het budgetmerk Catrice vernieuwd. Niet alleen de oogschaduws zijn veranderd, ook de lipglossjes zijn in een nieuw jasje gestoken. Vandaag een review hiervan.

Van de lipglossjes zijn twee verschillende soorten (en een heleboel kleuren natuurlijk): de Lip Appeal (met zilveren dop) en de Colour Show (met zwarte dop). De Lip Appeal glossjes zijn sheer, de Colour Show zijn meer gepigmenteerd en deze laatste zouden ook tot 4 uur lang moeten blijven zitten. Ook de applicator van de lipgloss is veranderd. Deze is nu langer dan voorheen, en dit zou ervoor moeten zorgen dat je niet zo vaak opnieuw in de huls hoeft om product hoeft te pakken.

Ikzelf vind dat de langere applicator er inderdaad voor zorgt dat je minder vaak opnieuw product hoeft te pakken, maar nog steeds heb ik twee keer nodig om mijn lippen goed te bedekken. De kortere applicator vond ik overigens ook iets makkelijker werken dan deze langere. De glossjes ruiken zoet, maar dit proef  en ruik je nauwelijks wanneer je hem op hebt, en  ze plakken niet.

Op bovenstaande foto zie je de swatches van de glossjes die afgebeeld staan op de eerste foto, in dezelfde volgorde. Van boven naar beneden: 060 Little Red Dress, 030 Pink Me Up, 070 Berry, Berry Nice en 020 First Kiss. De bovenste twee zijn dus Colour show lipglossjes en Little Red Dress is inderdaad best goed gepigmenteerd voor een gloss. Pink Me Up iets minder, maar nog wel redelijk vind ik. Long lasting zijn ze absoluut niet, dit in tegenstelling tot wat Catrice beweert. Bij mij is de gloss er na een drankje alweer af.

De onderste twee swatches zijn Lip Appeal glossjes die dus sheer zouden moeten zijn, dit klopt voor First Kiss, maar ik vind Berry, Berry Nice ook nog redelijk wat pigment bevatten (wat ik overigens totaal niet erg vind). Deze twee glossjes hebben ook nog een mooie shimmer.

Hieronder vind je nog foto’s van de glossjes op mijn lippen, wederom in dezelfde volgorde als de eerste foto en de swatches. Klik op de foto voor een vergroting.

060 Little Red Dress

030 Pink Me Up

070 Berry, Berry Nice


020 First Kiss

Al met al vind ik het fijne lipglossjes, zeker voor de prijs. Want hoewel Catrice de prijzen iets verhoogd heeft, vind ik €3,79 nog niet veel geld. Ze blijven dan misschien niet lang zitten, daar staat tegenover dat ze bijna niet plakken en dat vind ik fijn. Bovendien smeer ik dan gewoon wat vaker ;).

Liefs, Laura

13 thoughts on “Vernieuwde Catrice lipglossjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.