Yves Rocher Fruits de Noël

Categoriën Nieuwe Collecties

Voor de Kerst komt Yves Rocher met een speciale limited edition lijn genaamd ‘Fruits de Noël’, oftwel ‘Kerstfruit’. De voornaamste geur in de producten van deze lijn is sinaasappel. De sinaasappelgeur wordt gecombineerd met geuren die daar goed bij passen. Zo zijn er producten met de combinatie ‘Sinaasappel & Amandel’, ‘Sinaasappel & Chocolade’ en ‘Sinaasappel & Kaneel’. Ik testte de handcrème met ‘Sinaasappel & Chocolade’ en de douchegel met ‘Sinaasappel &  Amandel’.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo’n sinaasappelfanaat ben. Ik vind de geur wel lekker fris, maar het is niet mijn favoriete geur. Maar ja, geuren zijn heel persoonlijk. Zo liet ik deze producten aan een vriendin van mij ruiken en die vond ze erg lekker.

De douchegel geeft lekker veel schuim. Een klein beetje in een douchpuff is al voldoende voor je hele lichaam. Met deze fles van 300 ml. kun je daarom ook na de Kerst nog even vooruit. Wat ook erg fijn is aan deze douchegel is de prijs; een fles van 300 ml. kost slechts €2,00!

De geur van de handcrème doet me een beetje denken aan van die chocolaatjes met sinaasappelsmaak, maar dan met net iets meer sinaasappelgeur dan chocolade. De crème trekt lekker snel in, laat geen vettig laagje achter en maakt mijn handen zacht en soepel. Door het formaat van de tube is hij gemakkelijk mee te nemen. Ook deze handcrème is lekker goedkoop; voor een tube met een inhoud van 75 ml. betaal je maar €1,90. 

Zelf vind ik het altijd erg leuk om van die ‘themapakketjes’ cadeau te geven aan iemand (en om te krijgen!) en daar is deze lijn erg geschikt voor. Alle producten zijn aantrekkelijk geprijsd zodat je zelf een leuk pakketje kan samenstellen, maar kant en klare pakketjes zijn er ook. Kijk hiervoor op de website van Yves Rocher.

Liefs, Laura

9 thoughts on “Yves Rocher Fruits de Noël

  1. Die douchegel heb ik zelf ook en vind hem best lekker ruiken maar zoals je zelf al zei geuren zijn altijd persoonlijk hé ;) De handcrème die heb ik nog niet getest :) Bedankt voor de review :)

    1. Nee, ik heb ze gekregen om te testen. Zelf zou ik ze niet gekocht hebben omdat ik dan in de winkel al geroken had dat sinaasappel niet echt mijn geur is.

    1. De naam van Hugo Boss Orange is misschien misleidend, er zit geen sinaasappelgeur in verwerkt. Volgens mij komt de naam orange van de geur van oranje bloesem.

      Aanrader hoor ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.