Ik ben Grazia Insider!

Categoriën Overig

Een tijdje geleden ontving ik een mail met daarin de oproep om Grazia Insider te worden. Grazia was op zoek naar “hippe fashion addicts die bloggen, twitteren, facebooken en een breed sociaal netwerk hebben”. Ik voelde me meteen aangesproken en heb ook direct gereageerd op de oproep. Ik ben dan welliswaar meer een beauty addict dan een fashion addict, maar niet geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik had een mailtje gestuurd met daarin mijn motivatie en een foto, en daarna was het afwachten.

Gisteren ontving ik een mail dat ik één van de 23 Grazia Insiders ben geworden en ik was door het dolle heen! En dat ben ik nog steeds eigenlijk. Maar wat houdt Grazia Insider zijn nu eigenlijk in?

Als Grazia Insider test je producten voordat ze in de winkel liggen, zie je als eerste de nieuwste modecollecties, krijg je toegang tot exclusieve evenementen, laat je je stem horen in Grazia en ontvang je een jaar lang wekelijks de Grazia op je deurmat. Nou heb ik net mijn Tijdschriftenbonnen ingeleverd voor een abonnement op de Grazia, maar ach, dat loopt toch over 10 weken af.

Ik ben echt súperblij! Al jaren droom ik van een baan bij een tijdschrift als Grazia, en wie weet is dit wel een stapje dichter bij die droom. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en ik houd jullie op de hoogte.

Liefs, Laura

16 thoughts on “Ik ben Grazia Insider!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.