Boss Orange (+ tip!)

Categoriën Parfum

De geur ‘Orange’ van Hugo Boss is al een tijdje geleden gelanceerd (in 2009), maar ik heb hem pas afgelopen zaterdag gekocht. Ik had wel eens een testertje ervan gehad, en vond hem toen al erg lekker. Toch had ik hem niet gelijk gekocht omdat ik voor mezelf een ‘regel’ heb dat ik pas een nieuwe geur mag kopen, als ik er een heb opgemaakt. Ik hou namelijk erg veel van parfum en anders zou ik er echt te veel van kopen. Maar toen ik zaterdag ICI Paris binnenliep, zag ik wel een erg mooie aanbieding: Boss Orange Eau de Toilette 50 ml met 50% korting! Nu was hij nog maar €27,10 en ik kon hem voor de prijs echt niet laten liggen. Ik kocht hem, en hield me dus voor een keer niet aan mijn zelfopgelegde ‘regel’.

“Hugo Boss Orange Eau De Toilette is bloemige, fruitige geur voor vrouwen. Het gezicht van de reclame-campagne is actrice Sienna Miller. De top noten van Hugo Boss Orange Eau De Toilette beschrijven de sterke persoonlijkheid van een vrouw, haar enthousiasme en energie. Noten van zoete appel onthullen de eerste, delicate smaak van de vrouwelijke passies, dat overgaat in een bloemig, zacht en charmant hart. Witte bloemen, die tam zijn en zacht, zijn gemengd met oranje bloesem. De basis omvat sandelhout, olijfhout en romig vanille, waardoor de afwerking zeer karakteristiek, gepassioneerd en warm is.”

Ik ruik vooral het zoete van de appel, en het bloemige van de witte bloemen goed terug in deze Eau de Toilette. Ook de geur van sandelhout en vanille ruik ik na een tijdje. Heerlijk!

Achter het ontwerp van de fles zit ook nog een verhaal: de zeven ‘stenen’ karakteriseren zeven chakra’s, diepere spirituele dimensies. De stroom van energie door het menselijk lichaam wordt symbolisch voorgesteld met het ontwerp van de fles.

Deze geur kan overigens altijd vind ik. Het is niet zo dat het echt een zomergeur of wintergeur is, hij kan het hele jaar door. Het is absoluut de moeite waard om deze geur eens te gaan ruiken in de parfumerie. Het is echt een toppertje!

Tip: de 50% korting actie op deze geur bij ICI Paris geldt nog tot 6 december. Misschien een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeautje? Er zijn ook nog andere geuren met 50% korting, deze vind je hier.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Boss Orange (+ tip!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.