Essence Magnetische Nagellak

Categoriën Nagels, Testjes

Ik móest die magnetische nagellak hebben, uit de Limited Edition ‘Metallics’ van Essence. Op Twitter las ik berichten dat dat het heel lastig was, en dat het bij sommige mensen niet werkte. Toch wilde ik het proberen en daarom kocht ik een de kleur ´Copper Rulez!´ en de bijbehorende magneet. Ik wilde ook nog één van de Quattro paletjes, maar die waren hier helaas uitverkocht. Toen ik thuis kwam ging ik gelijk aan de slag met de nagellak. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

Hoe werkt het? In de nagellak zitten magnetische deeltjes. Wanneer je een magneet er boven houdt, gaan deze deeltjes verschuiven en krijg je een patroontje op je nagels. Ik heb ervoor gekozen om de magneet schuin te houden. Ik vind schuine streepjes het leukst, maar op bovenstaand plaatje zie je welke twee andere manieren er zijn.

De eerst nagel die ik probeerde ging gelijk goed! Je moet de magneet héél dicht bij de nagellak houden, zo dicht mogelijk. Ook moet je snel handelen, want de nagellak moet nog nat zijn, dus nagel voor nagel werken. Verder moet je zorgen dat je de magneet stil houdt. Niet bewegen dus want dan krijg je geen mooie streepjes. Overigens heb ik ook gehoord dat het effect bij deze kleur (Copper Rulez!) het best zichtbaar is.

Het is wel een paar keer mis gegaan  hoor. Dan hield ik de magneet té dicht bij en kwam hij tegen de nagellak aan en kon ik dus opnieuw beginnen. Ook zie je op de foto dat het effect op mijn middelvinger niet zo goed gelukt is. Waarschijnlijk hield ik toen de magneet niet dicht genoeg bij de nagellak.

Al met al is het me nog best meegevallen, maar je moet er wel even te tijd voor nemen.

De magnetische nagellak kost €1,99 per stuk, en de magneet ook (ookal staat aangegeven dat de magneet €1,49 kost).

Liefs, Laura

37 thoughts on “Essence Magnetische Nagellak

 1. ziet er goed uit! @Bertine Simone één van de dames waar ik mee blog is het ook gelukt ^^ wij hadden eerder deze week al een artikel hierover maar zag idd dat andere bloggers niet echt super ermee over weg konden :P

 2. Haha bijna op elke blog kom je hierover een artikel tegen en terecht. Leuke nagellak, eens wat anders proberen dan standaard een kleurtje opbrengen. :D En voor die prijs is het zeker te doen. Bij ons waren alle kleuren behalve zwart al heel snel uitverkocht, was er ook wel nieuwsgierig naar.

 3. Wow wat gaafff!!! Dat wil ik ook wel hebben.
  Ga gelijk morgen even langs, is kijken of ze het hier nog wel hebben.
  Ziet er heel mooi uit! En dat voor €1,99!

 4. ik heb die nagelak ook gekocht maar dan metal bettle

  bij mij lukt het helle maal niet het komt wel sammen maar dan houd het ook op

  ik krijg dan alle maal brokken

  heb je tips??

  of weet je hoe dat komt

  groetje annelies :P

  1. Dat komt omdat Metal Battle niet magnetisch is! Er was één lakje (Metal Battle dus) dat niet magnetisch was, de recht van de metallics collectie wel. Toch knap dat je nog wel enige beweging ziet, haha :P

 5. haha ja daar kwam ik ook al achter.:P
  maar tog bedankt dat je het zegt.
  ik heb al iemand gerecheld die de nagellak voor me koopt.
  want bij mij zijn ze uit verkocht
  XD

 6. hey ik heb het vandaag ook gekocht en snapte er geen al van toen zij me moeder zoek het op internet en bedankt ik snap het nu ik drukte het steeds op het nagelak maar je moet het er dus boven houden! dom van me.

 7. Echt super gaaf!
  kun je die bij de grote kruidvat filialen kopen?
  bij onze kruidvat is niet zo heel veel, echt jammer!

  1. Ik weet niet zeker of je ze nog ergens kunt vinden, omdat het uit een Limited Edition lijn komt. Soms zie je ze nog wel ergens liggen in uitverkoopbakken ofzo.

 8. Dit is echt heel leuk!
  Ik heb het zelf ook gekocht en je krijgt echt een mooi effect.
  Je moet wel nagel voor nagel doen want als de nagellak opgedroogd is werkt het niet meer. Je moet ook langer dan 20sec erboven houden voor een mooi effect.
  Echt aan te raden aan iedereen zeker voor die prijs.
  Alleen wel jammer dat ze geen felle kleuren hebben.

 9. Ik heb het ook gkocht bij mij is het een ramp je ziet het bijna niet je ziet echt een paar strepen in bobbeltjes zegmaar ik hebe r best spijt van dat ik dit heb gekocht maar het kan ook aan mij liggen weet iemand een persoon in HAARLEM Die goed nagels kan lakken en weet hoe dit werkt?
  Laat het alsjeblieft ff weten
  xx

 10. ik heb het ook gekocht hellaas na 12 keer gaf ik de moet op ik heb trouwens nummer 03 de rose. ik heb er dan ook best spuit van want het is toch 3-4,- weer weg weet iemand hoe het komt dat ik geen streepjes krijg?

 11. heb vandaag 3 magneet nagellakken gekocht en een magneet ( sterachtig motief)bij kruidvat,dit is nu een kokertje waar je de wijsvinger in moet doen en dan boven de gelakte nagel houden. Er gebeurd echter helemaal niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.