Nieuwe Winterjas & Laarzen

Categoriën Fashion

Eíndelijk heb ik dan een nieuwe winterjas. Ik was er al lang naar op zoek, maar kon de perfecte jas steeds maar niet vinden. In de winkels zag ik vooral van die glimmende jassen met bontkraag, maar die vind ik dus echt niet mooi. No offence, maar ik vind het net een vuilniszak :’). Bovendien staat zo’n jas mij dus echt niet, ik lijk dan net zo’n Michelin mannetje. Anyway, deze jas van H&M vond ik wél erg leuk en voor €59,95 nam ik hem mee.

Ook zag ik bij House of Shoes de bruine laarzen die ik op de foto draag. Ze waren nu afgeprijsd van €140 naar €56 (=60% korting!). Ze zijn van echt leder en voor die prijs kon ik ze echt niet laten staan. Bovendien was ik ook al erg lang op zoek naar mooie, betaalbare, bruine laarzen.

Binnenkort komt er een shoplog filmpje online waarin ik nog veel meer dingen laat zien die ik gekocht heb, maar ik wilde deze jas en laarzen even goed showen (dat gaat niet zo goed in een filmpje) want ik ben er zó blij mee!

Liefs, Laura

15 thoughts on “Nieuwe Winterjas & Laarzen

  1. haha zo’n mannetje! Ik vind jou ook niet zo’n type voor zo’n jas, maar wel deze! Staat super bij jou, vooral door de taille en ik denk ook dat het je lengte benadrukt, hoe lang ben je?

  2. Hij staat je heel mooi! Leuk zo met die sjaal :) En gave laarzen! Zelfs op de foto kan je zien dat ze van goede kwaliteit zijn :)

    Die glimjassen…tja hehe. M’n vrienden uit Engeland moesten erg lachen toen ze zagen dat die hier “in” zijn. In Engeland schijnen alleen chavs ze te dragen *blush*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.