Lee Stafford Mousse & Hairspray

Categoriën Haar

Al eerder schreef ik een review over het Hair Growth Treatment van Lee Stafford. Over dit product was ik niet razend enthousiast. Het deed gewoon niet veel voor mijn haar, behalve dat ik minder haaruitval had. Vandaag review ik twee andere producten van Lee Stafford waar ik wél erg over te spreken ben! De Volumizing Double Blow Mousse en de Hold Tight Hairspray.

Volumizing Double Blow Mousse

Deze mousse is een van de fijnste die ik ooit gehad heb. Hij verzwaart mijn haar niet, iets dat ik vaak wel bij mousse van andere merken heb, en zorgt ervoor dat het volume in mijn haar niet zo snel inzakt. Hij zorgt voor een goede versteviging dus. Bij het in je hand spuiten van deze mousse is het wel even oppassen geblazen, er komt namelijk in no time gigantisch veel uit en met heel veel kracht! De eerste keer dat ik hem gebruikte had ik dan ook veel te veel. Nu weet ik dat ik het pompje maar heel even in hoef te drukken voor de juiste hoeveelheid.

Hold Tight Hairspray

De hairspray is ook al zo’n toppertje! Deze haarlak wordt niet hard (écht NIET!) waardoor mijn haar zacht en soepel blijft, maar toch houdt hij ook mijn haar in model. Vele hairsprays beloven dit, maar maken het niet waar. Deze dus wel. Een pluspunt is dat deze hairspay ook benzophenone bevat, dat UV-licht absobeert en je haar beschermt tegen de zon. Absoluut een aanrader!

De producten zijn niet goedkoop, maar ook niet duur. Een beetje ertussenin dus. Zowel de mousse als de hairspray kost €6,99. Ik ga ze zeker opnieuw kopen! Heel soms zijn er ook aanbiedingen van Lee Stafford. Laatst was er bij Etos een aanbieding van 2 producten voor 10 euro, en dan is het zeker leuk om ze te proberen. Helaas is deze aanbieding nu voorbij, maar wie weet komt hij weer eens terug.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Lee Stafford Mousse & Hairspray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.