LUSH Snow Fairy

Categoriën Haar, Huidverzorging

LUSH Snow Fairy. Ik had er al heel veel over gehoord en gelezen en eindelijk heb ik hem dan ook. Snow Fairy is alleen verkrijgbaar rond Kerst, maar sommige mensen kopen een extra grote fles zodat ze ook na Kerst nog even vooruit kunnen. Zo populair is Snow Fairy dus. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees dan verder!

Snow Fairy ruikt zoet. Míerzoet. Ik hou daar persoonlijk wel van, maar ik begrijp dat dit voor sommige mensen toch een beetje te veel van het goede is. Wanneer je hem gebruikt onder de douche lijkt de geur nog sterker te worden dan wanneer je alleen aan het flesje ruikt. Snow Fairy kun je zowel voor je lichaam als voor je haar gebruiken, en als je dat doet dan ruik je dus van top tot teen naar snoepjes! De exacte geur is een beetje moeilijk te omschrijven, maar denk aan hele zoete snoepjes.

Snow Fairy bevat ook nog kleine glitters en dit zorgt voor een leuk en feestelijk effect. Hiervan zie je niks in je haar en/of op je lichaam als je het gebruikt hebt. Hij droogt mijn haar en huid niet uit.

Voor de echte zoetekauw is dit absoluut  een aanrader. Voor 100 gram betaal je €5,95, voor 250 gram €10,95 en voor 500 gram €18,50.

Liefs, Laura

11 thoughts on “LUSH Snow Fairy

  1. Klinkt goed! Ik heb alleen vreselijk probleemhaar, dus ik heb echt speciale shampoo’s nodig die mijn haar nog enigsinds normaal maken xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.