LUSH Sweetie Pie

Categoriën Huidverzorging

LUSH Sweetie Pie is een shower jelly. Een shower jelly? Ja, ik had ook nog nooit een doucheproduct in jellyvorm gezien, maar wat is dit spul geweldig. Want kom op, hoe tof is het om te douchen met jelly? :D

Sweetie Pie ruikt naar zwarte bessen snoepjes. Erg zoet dus, en ik hou ervan! Hij was speciaal gemaakt voor een klant die de geur van zwarte bessenmuffins graag terug wilde zien in een LUSH product. Voor degenen die de bodybutter ‘You Snap The Whip’ kennen: daar lijkt deze geur op. Er zitten blauwe en paarse glitters in de jelly, maar deze zie je niet terug op je huid. Dat zou ik overigens ook niet willen, want de glitters zijn nou niet bepaald subtiel. Erg leuk en feestelijk is het natuurlijk wel!

Wiggle wiggle

Maar hoe gebruik je nou zo’n shower jelly? Je kunt hem gebruiken door een klein stukje tussen je handen te wrijven tot er schuim ontstaat en dan hiermee gaan wassen. Ik vind het zelf fijner om een klein stukje (ongeveer 1 x 1 cm?) in een natte douchepuff of spons te doen en deze kneden totdat er schuim ontstaat. Ik dacht dat deze jelly zo op zou zijn, maar als je het op deze manier doet gaat hij best lang mee! Je kunt hem trouwens ook in de vriezer bewaren ‘voor extra sensatie onder de douche’ zoals LUSH het zelf noemt, maar dit vind ik nogal onhandig. Bovendien is dan het leuke jelly effect weg.

Ik wil absoluut nog meer shower jellys, ik vind ze geweldig! Een bakje van 100 gram kost €4,95.

Liefs, Laura

14 thoughts on “LUSH Sweetie Pie

  1. Ah, ziet er zo leuk en glibberig uit :D Wil zo een showergelly wel eens uitproberen :D Mooi kleurtje heeft het trouwens, mooie blauwe glitters erin denk ik? :) Bedankt voor de review :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.