Shoplog 23-12-2010

Categoriën Lifestyle

De sale is alweer een tijdje geleden begonnen, en vorige week had ik éindelijk tijd om te shoppen, dus dat heb ik ook lekker gedaan ;). Hebben jullie  ook nog leuke dingen geshopt?

Liefs, Laura

15 thoughts on “Shoplog 23-12-2010

 1. Ohh leuk een shoplog ^_^ Ik heb er vandaag ook een gedaan ♥ Mooie spulletjes heb je gekocht, vind je laarzen erg mooi (ik heb nog grotere voeten!! :-/)

  Run Forrest Run is echt ene mooi lakje, ik moest Chinchilly nog (ik heb ze nu ook compleet whieee)

  Liefs Ilja

 2. Leuke spulletjes !
  Een tip voor je volgende shoplog : doe als je een truitje / vest of andere bovenkleding koopt, doe het dan ff aan. Dan zie je veel beter hoe het kledingstuk eruitziet. Nu heb ik je vest niet goed gezien, maar als je het ff had aangedaan zou ik veel beter kunnen kijken of ik het leuk vind en misschien ook wil kopen.

  1. Bedankt voor de tip! Het vest had ik inderdaad even aan kunnen trekken. Ik zal je tip meenemen in een volgende shoplog, maar als ik veel bovenkleding heb geshopt ga ik niet alles aantrekken want dan ben ik nóg langer bezig met editten. Bij shirts enzo is dit ook niet nodig vind ik, tenzij het iets aparts is :)

   1. okee fijn !
    bij shirts is het idd niet nodig, maar bij vesten zie je nooit hoe ze vallen dus dan is het wel fijn als je ze ff aantrekt.

  1. Ga ik wel een keer doen. Dat is me nu al zo vaak gevraagd, haha :P Ben bezig met een nieuw opbergsyteem, dus dan laat ik dat en mijn stash in één filmpje zien :)

  1. PS: blij dat ik niet de enige ben die zowat nooit slaagt bij de Zara, altijd als ik daar ben ben ik zo van, nah, zie niet echt iets leuks en ga ik alweer weg :p Geef mij maar winkels zoals New Look, de New Yorker enzo ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.