Sleek Pout Polish: Powder Pink

Categoriën Lippen

Deze Pout Polish (leuke naam!) van Sleek kreeg ik afgelopen zondag tijdens pakjesavond. Ik maakte er de volgende dag meteen foto’s van zodat ik hem gelijk kon proberen. En ik kan jullie alvast vertellen: ik wil er meeeeeer!

Sleek Pout Polish is een Tinted Lip Conditioner (TLC) oftwel, een getinte lippenbalsem. En getint is hij zeker! Van deze lippenbalsem komt meer pigment af dan van sommige lipglossjes die ik heb. Het fijne aan deze TLC is dat je de kleur op kunt bouwen. Je kunt hem heel lichtjes, subtiel en sheer aanbrengen, maar meerdere laagjes zorgt voor meer kleur. Erg verzorgend vind ik deze lippenbalsem overigens niet, maar daar zit ik niet mee. Als mijn lippen kapot zijn door het winterse weer, gebruik ik wel een andere lippenbalsem die ze weer herstelt.

Ik heb de kleur ‘942 powder pink’. Ik twijfelde welke kleur ik wilde, maar ben blij dat ik voor deze ben gegaan. I love it! De kleur van de swatch lijkt heel anders dan de kleur in het potje, maar toch komen ze allebei overeen met de werkelijkheid.  De kleur in het potje ligt aan de lichtinval en welke hoek je er naar kijkt. Als je er schuin naar kijkt is de kleur hetzelfde als de swatch, maar daar heb ik geen foto van.

Deze TLC is lekker smeerbaar en echt een aanrader. Hij kost ongeveer 5 euro, wat echt niet duur is als je het mij vraagt, en is o.a. te koop bij Boozyshop en Alice and Jo’s.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Sleek Pout Polish: Powder Pink

  1. Very nice! Hoe is de geur van deze TLC? Vind de geur van die van Mac namelijk zo lekker, maar vind ‘m eigenlijk te duur, dus dit zou ‘n geweldig alternatief kunnen zijn!

    1. Hij ruikt een beetje naar amandel en boter (dat zijn ook ingrediënten die er in zitten, amandelolie en sheaboter om precies te zijn) maar dit ruik je niet als het op je lippen zit en je proeft het ook nauwelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.