Herôme French Liner

Categoriën Nagels

Herôme heeft sinds kort een French Liner in het assortiment. Dit is een stift waarmee je heel gemakkelijk een french manicure kunt doen. Geen gekloot meer met plakbandjes of ‘french nail tips’ die ervoor zorgen dat je je basislak meetrekt wanneer je ze eraf haalt. De French liner is gemakkelijk in gebruik, handig om mee te nemen en hij droogt lekker snel. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

De punt van de stift

Wat me meteen opviel was hoe secuur je met deze stift kunt werken. Op bovenstaande foto heb ik géén hulpmiddelen (plakbandjes, correctiestiften) gebruikt, alleen de Herôme French Liner. Daaroverheen heb ik een lichtroze french manicure lakje van Catrice aangebracht, voor een nog mooier resultaat. Zelfs mijn rechterhand (ik ben rechts) is best goed gelukt, maar ik moet zeggen dat ik een redelijk vast hand heb. Bij mij ging het dus in één keer goed, sommige mensen zullen misschien even moeten oefenen, maar ik ben erg te spreken over het gebruiksgemak.

Maar hoe gebruik je de stif nu precies? Voor gebruik moet je de stift even schudden. Toen ik met de pen aan het spelen was, kwam ik er achter dat je de punt in kunt drukken. Ik merkte dat ik hierdoor meer lak eruit kreeg, wat resulteerde in een beter dekking. Wanneer ik niet op de punt drukte, dekt de liner namelijk pas na twee laagjes echt goed. Door op de punt te drukken ben je met één laagje klaar (wel oppassen dat je er niet te veel uit krijgt, dat werkt niet zo gemakkelijk). De lak droogt erg snel, binnen een minuut was hij gewoon helemaal droog! Ik vond het zelf het makkelijkst om van binnen naar buiten te werken. Dus eerst een lijn te zeten waar het roze van je nagel overgaat in wit, en daarna de tip inkleuren. Natuurlijk kun je ook andersom werken.

De Herôme French Liner kost €9,95 en is te koop bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via de website van Herôme.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Herôme French Liner

  1. Ik gebruik de liner onder de nagel zodat die goed wit wordt. Het overtollige wit wat op de vinger komt haal ik weg met een wattenstaafje met nagellakremover en daarna lak ik de nagels met herome lak, zodat het roze gedeelte rozer wordt en wit nog witter.

    Was een vriendin bij mij en die weet dat ik niet van nep houd, heeft wel 10 x naar mijn nagels gekeken.

    Blijft ook zitten onder de nagel met haren wassen etc. Bij mij zeker een week en dan doe ik het opnieuw. Alleen maar positieve reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.