Rituals Parfum: No. 07 White Patchouli + Cedar Wood

Categoriën Parfum

Vandaag een review van de Rituals Parfum nN. 07 White Patchouli + Cedar Wood. Deze parfum won ik bij de lieve Caroline, waarvoor nogmaals dank! Een tijdje geleden bracht Rituals 8 verschillende parfums op de markt, 3 voor mannen en 5 voor vrouwen. Ik was hier erg benieuwd naar en ben blij dat ik er nu ook één in mijn bezit heb!

De flacon van deze parfum vind ik er mooi en strak. Op de houten dop staat ‘Rituals…’. Op de zijkant van de flacon is een spiegelend plaatje bevestigd met daarop de naam van de parfum en de parfumeur, dat is de persoon die de geur heeft samengesteld. Catherine Selig, de parfumeur van No. 07 White Patchouli + Cedar Wood, zegt zelf over deze geur:

“Ik wil met dit parfum de ziel van de vrouw met de ziel van het bos laten samensmelten. Stel je de argeloze zuiverheid van witte patchoeli en de mysterieuze warme geurtonen van ceder voor.”

De geur zou ik willen omschrijven als: what you see is what you get. De ingrediënten voor deze geur zijn witte patchouli en cederhout en dat is ook precies wat je ruikt. Je ruikt het bloemige, frisse en zachte van de patchouli met een houterige achtergrond. Bij de meeste geuren worden veel meer ingrediënten gebruikt, waardoor er een complexere geur ontstaat. Bij deze is parfum is dat dus niet. Hij is eenvoudig en simpel, maar daarom niet minder lekker. Persoonlijk vind ik hem door zijn eenvoud iets te bloemig, maar ik kan me goed voorstellen dat dit juist veel mensen aan zal spreken.

Het duurt even voordat je de geur van cederhout ruikt. In het begin ruik je vooral de patchouli. De geur blijft best lang hangen, maar het is dan ook een eau de parfum.

De parfum is te koop in de Rituals filialen en in de online shop en kost €39,90 voor 50 ml.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Rituals Parfum: No. 07 White Patchouli + Cedar Wood

    1. Inderdaad! Heb het even opgezocht en blijkbaar hadden we zo goed als hetzelfde idee! Vond het echt bij die fles passen op één of andere manier (door die dop denk ik) en wij hebben zo’n herfststuk op tafel staan ;)

  1. Mooie en leuke foto’s van die parfum :D Zelf moet ik ze nog altijd ruiken in de winkel, lol :p Ben er erg nieuwsgierig naar :D Bedankt voor de review! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.