Grazia Insiders Meeting

Categoriën Personal

(Een deel van) de insiders.

Afgelopen maandag was de eerste Grazia Insiders Meeting. We zouden elkaar dan eindelijk in het echt gaan ontmoeten bij Jopen in de Jopenkerk in Haarlem. Wat een leuke locatie overigens! Jopen is een grand café annex restaurant én een bierbrouwerij ín een kerk. Een leuke combinatie.

Jopen brouwerij

Ik moet zeggen dat ik best zenuwachtig was voor de meeting. Ik ben ook zo’n pussy. Achteraf gezien waren mijn zenuwen helemaal nergens voor nodig. De mede insiders en de leden van de Grazia redactie waren superaardig! Cynthia (die er helaas niet bij kon zijn) en ik zijn de enige beauty bloggers, de andere insiders zijn allemaal fashion bloggers.

Nails!

Toespraakje van hoofdredactrice Hilmar

Ik vond het erg leuk om iedereen te ontmoeten en ben benieuwd naar wat ons verder allemaal te wachten staat. I’ll keep you posted.

Cover van Grazia’s BIG X-mas Issue

Overigens ligt het dikste kerstnummer ooit (140 pagina’s!) van Grazia nu in de winkel. Op de cover staat Georgina met haar dochtertje Odilia. Ze vertelt over de eerste Kerst met haar kleine meisje. Ook de cast van ‘Oh Oh Cherso’ is in het chique gehesen voor the BIG X-mas Issue, met als resultaat een mooie fotoshoot en een interview waarin ze vertellen over de Oh Oh Cherso gekte van het afgelopen jaar. Met zo’n dikke Grazia kom ik de Kerst wel door!

Liefs, Laura

12 thoughts on “Grazia Insiders Meeting

  1. En ik (helaas afwezig door ziekte) ben eigenlijk geen van beide (fashion- of beauty :-) Ik blog meer over film, televisie en acteren, met natuurlijk ook de nodige beauty en fashion maar ben volgens mij de minst fashionable/beautypro van het stel ;-)
    Maar leuk om te lezen, hopelijk tot snel in januari met de volgende meeting!

    xoxoLindsay

  2. Bijna! Ik was heel ziek van de inentingen die ik geprikt kreeg voor mijn kerstvakantie (Egypte) dus ik ben extra voorzichtig omdat ik niet ziek het vliegtuig in wil! Dus nog onder mijn dekentje op de bank, maar verwacht de dag van vertrek (dinsdag) wel opgeknapt te zijn :-) xoxo

  3. Zag er zo te zien gezellig uit, leuk die nagels :D En oooh, Georgina’s baby ziet er lief uit op die foto, mooie foto van een moeder en haar kind ;-) Leuk zo een dikke issue voor december :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.