GOSH New Years Look: Swatches

Categoriën Nieuwe Collecties, Testjes

GOSH heeft speciaal voor de feestdagen een aantal producten geselecteerd die de ‘New Years Look 2010´ vormen. Ik heb een aantal van die producten in mijn bezit, en vandaag laat ik jullie hier de swatches van zien en vertel ik wat ik ervan vind. Binnenkort volgt er ook nog een look met deze producten.

Allereerst de quattro in nr. 24 ‘Platinum’ (€9,99). De oogschaduws uit dit palet zijn matig tot redelijk gepigmenteerd. De kleuren spreken mijn wel aan want je zou er een mooie en feestelijke look mee kunnen maken, maar ik had toch wat meer kwaliteit verwacht.

Swatches van Platinum Quattro

De lipgloss (€8,49)  in Pink Beige vind ik helemaal geweldig. Het is gewoon een creamy lipgloss, geen glitters of andere poespas, wel een mooie glans en een prachtige kleur. Hij droogt mijn lippen niet uit. Het spiegeltje aan de zijkant en het lampje in de dop vind ik erg handig! Bovenop de dop zit een knopje om het lampje aan/uit te doen.

 

Lipgloss met spiegeltje en lampje

Swatches lipgloss en oogpotlood

Het oogpotloodje in Sky High (€6,99) vind ik ook erg fijn. Hij is heerlijk creamy (een van de meest creamy potloodjes die ik heb) en blijft lang zitten.

Blue Monday bij weinig licht

Blue Monday bij veel licht

Deze nagellak in de kleur Blue Monday (€6,99) heeft maarliefst drie laagjes nodig om goed te dekken, en nog zie je bij veel licht mijn nagel door de lak heen. Jammer, want het is een mooie , feestelijke kleur met glitters.  

Absolute aanraders zijn dus de lipgloss en het oogpotloodje. De quattro zou ik persoonlijk laten liggen omdat je voor hetzelfde geld net zo goed een aantal Catrice mono´s zou kunnen kopen, die meer gepigmenteerd zijn en waar ik persoonlijk erg fan van ben. De nagellak vind ik wel mooi van kleur, maar jammer dat hij zo veel laagjes nodig heeft om goed te dekken.

Ook vind ik het jammer dat GOSH geen nieuwe producten heeft ontwikkeld voor de ‘New Years Look 2010’. Het zijn gewoon allemaal producten die al eerder verkrijgbaar waren. Zo had ik de quattro in Platinum en de nagellak in Blue Monday al lang in mijn bezit. In mijn ogen was het leuker geweest als de ‘New Years Look 2010’ een Limited Edition lijn was geweest, zodat het iets unieks is.

Liefs, Laura

11 thoughts on “GOSH New Years Look: Swatches

  1. Ja inderdaad, ze hadden wel met iets nieuws mogen komen, zoals een spectaculair oogpalletje wat iets heftiger is dan bovenstaande. En de producten die ze al uitgezocht hebben passen niet echt bij elkaar vind ik en erg trendy is het ook niet

  2. Wat ik mij eigenlijk nu al een hele tijd afvraag.. Bij zo’n potlood betaal je eigenlijk voor het product dat in de ‘punt’ zit, of zit er nog meer product verder in het potlood? Kan je het potlood, met andere woorden, slijpen?

    Verder heb ik de quatro vorige jaar gewonnen bij een wedstrijd van gosh (geen idee uit mijn hoofd welke dat nu precies was) en had er ook wel een betere kwaliteit van verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.