Kleding Shopvlog Januari 2011

Categoriƫn Fashion, Lifestyle

Al eerder liet ik mijn beautyaankoopjes zien die ik tijdens de Sale kocht, vandaag laat ik de kleding zien. Ik kreeg van een bezoekster de tip om dingen die je snel aan kunt trekken ook daadwerkelijk aan te trekken (zoals vestjes) zodat jullie beter kunnen zien hoe het staat. Die tip heb ik toegepast in dit filmpje. Ik laat een vest zien waarvan ik niet weet wat ik ermee moet: to keep or not to keep? Laat me weten wat jij ervan vindt!

Liefs, Laura

14 thoughts on “Kleding Shopvlog Januari 2011

 1. Leuke aankopen! Ik vind het vest je wel goed staan, juist omdat je bruin haar hebt en bruine ogen staat het vest je goed vind ik. Leuke tasje zeg, zeker voor dat geld. Goede sale aankopen!
  Heel veel plezier met al je aankopen!

  PS als je kleding weg doet, gooi je het dan weg, of geef je het weg zodat een ander er misschien wel nog plezier aan kan hebben. Er zijn allerlei manieren om het nog een tweede leven te geven (legerdesheils, inzamelpunten, etc).

  1. Bedankt voor je reactie! Als ik kleding weg doe, doe ik het altijd in zo’n zak die naar het goede doel gaat :)zo hebben andere mensen er ook nog wat aan inderdaad :) “de zak van max” of zo heet het geloof ik.

 2. Ik vind het vest niks leuks doen voor je mooie figuur.Ik heb bij dezelfde clutch echt staan twijfelen of ik hem mee zou nemen, nu ik hem zo bij jou weer zie baal ik er wel een beetje van dat ik hem niet meegenomen heb eigenlijk!

 3. Dat vest staat je leuk, vooral met dat bont!
  Ik zou hem zeker houden.
  Leuke aankopen, ookdat schattige jurkje met die rozen. De sweater is niet echt mijn smaak, maar hij is vast lekker warm!

  1. Ik praat echt harder dan normaal als ik een filmpje opneem, maar hij neemt de audio gewoon zo zacht op :( Ik ga het binnenkort met een andere camera proberen.

 4. Leuk! Ik vind je sweater tof, zeker voor die zes euro!

  En je vest, tsja. Ik vind hem een beetje dubbel. In principe vind ik zoiets leuk als ‘jas’, maar echt als vest vind ik het niet zo erg tof.
  misschien dat je hem als ‘lentejas’ kunt gebruiken, haha. Maar dan is die bont weer raar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.