Tony Cohen tijdens AIFW Januari 2011

Categoriën Fashion

Afgelopen zaterdag was de show van Tony Cohen tijdens Amsterdam International Fashion Week (AIFW). Ik was uitgenodigd voor deze show door Maybelline (de sponsor). Supervet natuurlijk! Ik was nog nooit naar een show tijdens AIFW geweest, dus ik vond het best een beetje spannend. Eline was ook uitgenodigd en we besloten om gezellig samen te reizen. We hebben een erg leuk dag gehad samen!

Natuurlijk waren er ook een hoop BN’ers. Zo zat ik tegenover Bastiaan van Schaik, Fiona Hering, Hilmar Mulder en Karin Swerink. Verder waren ook o.a. Marco en Leontien Borsato, Saar Koningsberger, Thijs Willekes, Victoria Koblenko en Quinty Trustfull aanwezig. Onder andere Kim Feenstra en Kim Noorda liepen mee in de show. Ik heb tijdens de show gefilmd en in het begin was het nog een beetje uitvinden hoe ik het beste kon filmen, maar na een tijdje ging het wel redelijk. Ik zat op de tweede rij en kon alles goed zien. Kijk mee naar het filmpje!

Dit was de eerste show van Tony Cohen tijdens AIFW. Hij had al eerder geshowt in de VS en zo, maar nog nooit in zijn hometown Amsterdam! De hoogste tijd om daar verandering in te brengen dus. Ik vond de meeste stukken erg draagbaar en vond het leuk dat er verschillende stoffen zoals leer, zijde, en wol werden gecombineerd. Het bont dat Tony Cohen gebruikte voor deze collectie is fair trade. Wel echt dus, maar op een ‘eerlijke manier verkregen’.

Helaas kun je in het filmpje de make-up van de modellen niet echt goed zien door de overbelichting. Gelukkig lag er op mijn zitplaats een face chart met de make-up look:

Ik vond het super om bij de show aanwezig te mogen zijn. Wie weet ben ik er bij andere shows tijdens de volgende AIFW in de zomer weer bij!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Tony Cohen tijdens AIFW Januari 2011

  1. Gaaf filmpje! Wat super vet dat je erbij mocht zijn zeg!
    De muziek onder je filmpje, heb je daar de naam/titel van voor mij?
    Thanksss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.