Dr. van der Hoog Chocolade Verwenmasker

Categoriën Huidverzorging, Testjes

In dit schattige hartvormige sachet zit het Chocolade Verwenmasker van Dr. van der Hoog. Een masker met chocolade? Dat klonk mij als muziek in de oren! Vandaag voor jullie de review hiervan.

Wat belooft het?

“Het Chocolade Masker bevat puur cacao-extract, dat de aanmaak van de stof ß-endorphin stimuleert. Deze stof geeft de huid een enorme oppepper en zorgt voor een gelukzalig gevoel. Het masker bevat tevens natuurlijke cacaoboter voor een zachte huid. Zuivere kaolien reinigt de huid en vitamine E beschermt haar tegen invloeden van buitenaf. Het ideale masker om jezelf en je huid heerlijk op te frissen.”

Chocolade geeft mij sowieso al een gelukzalig gevoel, dus dat wil ik graag geloven, maar ik was vooral benieuwd naar de verdere uitwerking.

Hoe te gebruiken?

Het masker is geschikt voor alle huidtypen. Je brengt het masker aan op het gereinigde gezicht, maar laat de huid rondom ogen en mond vrij. Ongeveer 10 tot 15 minuten laten inwerken en dan verwijderen met lauwwarm water. Eén tot twee keer per week gebruiken. In het sachet zit 10 ml en dat is genoeg voor 2 keer.

Resultaat

Het masker ruikt inderdaad een beetje naar chocolade, lekker! Het is geen overheersende geur, dus het is niet zo dat het lijkt alsof je Nutella op je gezicht smeert :P. Na 10 minuten wordt het masker donkerder van kleur en begint het een klein beetje te trekken. Niet zo erg als bij een kleimasker, maar het wordt wel droog. Na het afspoelen voelt mijn huid zacht en fris aan, precies wat dit masker belooft dus. Ik hoopte stiekem dat mijn droge plekjes ook wat minder zouden zijn, maar dat was helaas niet zo. Maar goed, dat belooft dit masker dan ook niet. Al met al een lekker masker om eventjes te genieten.

Tip (ook voor de mannen, ik weet dat jullie er zijn ;) ): door de schattige hartjesvorm van het sachet is het leuk om dit masker aan je geliefde cadeau te doen, bijvoorbeeld voor Valentijnsdag!

Het masker is o.a. te koop bij Etos, DA, Kruidvat en in de webshop van Dr. van der Hoog voor €2,49.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Dr. van der Hoog Chocolade Verwenmasker

  1. Ik vind het een heerlijk masker en had mijn review al klaarstaan voor overmorgen,ik schuif hem wel op :P Heb ik best vaak bij jouw artikelen trouwens :D

  2. Haha, moest even lachen toen ik je commentaar “dus het is niet zo dat het lijkt alsof je Nutella op je gezicht smeert”, las, haha :-) Gelukkig is de geur niet zo overheersend dan ;) Lieve verpakking trouwens :D Bedankt voor de review! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.