OPI Sorbet / Frozen Lemonade Finish

Categoriën Nagels

OPI heeft een nieuwe semitransparante finish ontwikkeld: de Sorbet of Frozen Lemonade Finish. Deze speciale sorbetachtige formule wordt officieel pas in 2012 geïntroduceerd, maar in de nieuwe Texas Collection 2011 krijgen we echter al een voorproefje. Door de semitransparante kleur krijg je een waterijsachtig effect, zoals bij een slush puppie. Onderstaande kleuren uit de Texas Collection hebben deze Frozen Lemonade Finish:

Van links naar rechts: Do You Think I’m Tex-y?, Houston We Have A Purple, Too Hot Pink To Hold ‘Em, Y’all Come Back Ya Hear?, Big Hair … Big Nails, GuyMeets Gal-veston. Love the names! ;)

Ik heb twee van deze lakjes in mijn bezit: Too Hot Pink To Hold ‘Em en Houston We Have A Purple. Hieronder vind je de swatches.

Too Hot Pink To Hold ‘Em

Houston We Have A Purple

Ik heb twee laagjes aangebracht. Op de foto zie je al dat hij semitransparant is. Denk dus niet: wat een slechte dekking! Dat hoort zo, dit is het waterijseffect en waterijs is immers ook een beetje doorzichtig. Als je hem op een nagelwiel met een melkachtige kleur nagels  aanbrengt dan dekken ze beter, maar op je eigen nagels geven ze de beloofde semitransprarante finish. Voor volledige dekking kun je natuurlijk meer laagjes aanbrengen.

Ik weet nog niet goed wat ik van de nieuwe Sorbet Finish moet vinden. Ik vind het apart, maar ik heb toch liever een dekkende nagellak denk ik. Origineel is het absoluut, ik zou geen andere lak kunnen noemen die dit heeft. Natuurlijk zijn er semitransprante lakjes te vinden, maar deze Sorbet Finish is anders; ik krijg er echt een slush puppie / waterijs gevoel bij.

De  nieuwe Texas Collection waar deze lakjes in zitten is vanaf medio februari verkrijgbaar, o.a. bij Sephora en kosten €13,95 per stuk. Kijk op www.opi.nl voor meer verkooppunten.

Wat vind jij van de Sorbet / Frozen Lemonade Finish?

Liefs, Laura

23 thoughts on “OPI Sorbet / Frozen Lemonade Finish

  1. heb ze liever ook dekkend, nu ziet het er net uit alsof je nog een laag moet aanbrengen. Dit is ook niks voor mij, dus deze “trend” skip ik wel :p

  2. Meh, ik hou niet zo van roze…al vind ik jellies wel erg leuk! Maar meestal doe ik dan meer laagjes, dan krijg je iets betere dekking, maar nog altijd het mooie van doorschijnendheid.

  3. Dat het niet dekkend is én dan ook nog voor de bekende OPI prijs is. Vind ik het persoonlijk wel een beetje erg duur worden.
    Maar de kleuren zijn er wel écht leuk uit!

  4. Het klinkt echt om op te eten maar ik zelf heb ook liever dekkende lak! Wat een mooie lange nagels heb jij zeg, wauw.. Iedere keer als ze bij mij die lengte hebben breken ze weer af..

  5. Vind het echt super leuke kleurtjes, is weer eens iets anders als dekkende kleurtjes, ik heb zelf ‘Don’t you think I’m tex-y?’, sweet ! meteen zin in de zomer !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.