Look met Sleek Storm Palette

Categoriën Mijn Look, Ogen

Onlangs liet ik jullie swatches van het Sleek Storm Palette zien. In de comments werd gevraagd of ik er ook een look mee zou willen maken. Natuurlijk! Zie hier het resultaat.

 

Voor deze look heb ik deze kleuren (met hartjes) gebruikt. De lichtste kleur in mijn binnenste ooghoek en een klein beetje onder mijn wenkbauw. Daarna de lichtroze kleur op mijn bewegend ooglid. In mijn buitenste ooghoek heb ik een klein beetje zwart gebruikt om het nét iets donkerder te maken en daarna heb ik de donkere kleur aangebracht in de arcadeboog. Op mijn onderste wimperrand heb ik dezelfde kleuren gebruikt.

Verder heb ik nog MAC Fluidliner in Black Track aangebracht op mijn waterlijn en op mijn wimpers draag ik L’oréal Volume Million Lashes mascara.

Nog even een full face foto voor het totaalplaatje:

Verder heb ik nog de volgende producten gebruikt:

  • Clinique Superbalanced Makeup foundation
  • Sephora Highlighter onder de ogen
  • MAC Dainty blush
  • Sephora Lip Attitude Glamour G05 lipstick 
Liefs, Laura

20 thoughts on “Look met Sleek Storm Palette

  1. Staat je goed ^_^ ik had toevallig gisteren (bijna) dezelfde look online gezet hihi (alleen had ik geen zwart gebruikt) wel een heel fijn palette hé?

    1. Ik zag het ja! Ik dacht: ojee, ik heb bijna dezelfde look voor morgen klaarstaan :P Echt toevallig! Alhoewel, ‘t is best een standaard techniek: lichte kleur in binnenste ooghoek, middelste kleur op bewegend ooglid en donkere kleur in crease :P Dus misschien ook weer niet zo heel erg toevallig ;)

  2. Ik heb dat palette ook, zelf ook ooglook ermee gemaakt en gefotografeerd alleen zagen de kleuren en veel minder intens uit dan in het echt, heb jij dat ook? Bij jou vind ik het op de foto er namelijk niet zo intens uitzien als bij mij in het echt wel

    1. Ja dat probleem heb ik ook! In het echt is deze look veel intenser en mooier inderdaad. Jammer dat dat niet goed overkomt op de foto’s. Ik weet nog steeds niet hoe ik écht goeie ooglookfoto’s kan maken :( Heel irritant! Misschien binnenkort maar eens wat research doen en tips zoeken op het internet, misschien dat dat helpt :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.