L’Oréal Volume Million Lashes Mascara

Categoriën Ogen, Testjes

Over de Volume Million Lashes mascara van L’Oréal had ik al heel veel gelezen en gehoord, zowel positef als negatief. De één vond hem geweldig, de ander vond het drie keer niks en natuurlijk waren er ook mensen die hem ‘mwoah’ vonden. Tijd om hem zelf eens te testen dus.  Geeft deze mascara echt zo’n resultaat als bij Eva Longoria?

De mascara heeft een speciaal doseersysteem wat ervoor zou moeten zorgen dat je geen klontertjes krijgt. Het borsteltje is van polymeer, plastic dus.

Op bovenstaande foto draag ik één laagje. Wanneer ik een tweede laagje aanbreng krijg ik spinnenpootjes en klontertjes. Dit heb ik heel vaak bij mascara’s, maar één laagje vind ik eigenlijk ook al een prima effect geven. Mijn wimpers zijn mooi zwart, gigantisch gekruld, lang en goed gesepareerd. Wel moet ik erbij zeggen dat ik van mezelf al lange ,gekrulde wimpers heb, maar deze mascara doet er nog een dot bovenop. Wat betreft het volume: ik vind het oké, maar niet geweldig. Geen Eva Longoria effect helaas, maar dat had ik ook niet verwacht. Die draag volgens mij gewoon nepwimpers.

Deze mascara komt heel erg in de buurt van mijn favoriet (Max Factor False Lash Effect) en neemt misschien wel een gedeelde eerste plaats in. Hij is helaas niet goedkoop: €16,99. Ik kocht de mijne tijdens een 1+1 gratis actie, en dan is het prima te doen. Jep, ik heb er een nieuwe favoriet bij.

Liefs, Laura

16 thoughts on “L’Oréal Volume Million Lashes Mascara

  1. Vind de prijzen van de lóreal mascara’s echt veel te duur voor een merk wat je ‘gewoon’bij de kruidvat kan kopen. De telescopic vind ik wel fijn :D

  2. Ik vond deze echt niet fijn.. kreeg echt een enorm mascara effect.. vind dat altijd jammer van mijn oogschaduw..
    Misschien toch te dik aangebracht hmmzz
    Ag nu is mama er blij mee (A)

  3. ik twijfel om hem te kopen maar als ik mijn wimpers krul en er daarna mascara over aanbreng zakken ze gelijk colossaal weer in. behalve bij waterproof the colossal. weet 1 van jullie of j wimpers hierbij inzakken of heeft iemand anders een ander advies?:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.