Rodial Glamtox Eye Light pen

Categoriën Testjes

Deze Glamtox Eye Light Pen van Rodial is een concealer voor onder de ogen. Hiermee zouden donkere kringen en andere tekenen van vermoeidheid onmiddelijk worden uitgewist. Ook kun je hem rond je lippen en de zijkanten van je neus gebruiken om deze plekjes op te lichten. Ik was erg benieuwd naar deze pen. Hij is behoorlijk aan de prijs: €37,00 voor 2,5 ml. Is het zijn geld waard?

Door op de achterkant van de pen te klikken, komt er product in het kwastje aan de voorkant. Van tevoren wel even goed schudden met de pen, anders is de substantie nog al waterig. Ik was al bekend met dit systeem door andere soortgelijke pennen die ik heb gehad (o.a. de YSL Touche Éclat, my favorite!) en vind het zelf een erg handig systeem. Met het kwastje teken je op de gewenste plaats een paar streepjes, en met je ringvinger (dat is je zachtste vinger en daarom het meest geschikt) vervaag je het door het ‘er in te kloppen’.  

Deze Glamtox Eye Light Pen is er maar in 1 kleur en dat vind ik een beetje jammer. We hebben allemaal een andere huidskleur en een te lichte concealer ziet er gewoon niet uit (vind ik dan). Een beetje dat Gerard Joling idee krijg je dan. Voor mijn huidskleur is hij wel geschikt, maar ik moet ook niet te veel gebruiken want dan krijg ik hetzelfde probleem. Maar, eerlijk is eerlijk, hieronder zie je een voor- en nafoto en daar is te zien dat deze pen wel goed werkt! Geen donkere kringen meer onder mijn ogen!

Voor

Na

Al met al ben ik tevreden over deze Glamtox Eye Light Pen, maar de hoge prijs en het feit dat hij maar in een kleur verkrijgbaar is maken dat ik hem niet opnieuw zal kopen. Mijn moeder heeft hem ook getest en die is er helemaal weg van, ze heeft hem inmiddels ingepikt (wel potverdrie! :P) en gebruikt hem iedere dag. Misschien komt het door de bestanddelen hyaluronisch zuur (werkt als een rimpelopvuller en maakt fijne lijntjes glad) en lotusextract (een krachtig antioxidant dat helpt om tekenen van ouderdom te voorkomen en zorgt voor verkoeling) dat zij hem zo geweldig vind. Ik heb (nog) weinig last van ouderdomstekenen dus ik merk ik weinig van.

De Rodial Glamtox Eye Light Pen is o.a. verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Rodial Glamtox Eye Light pen

  1. Ik vind het resultaat nogal… Eehm… Hoe kan ik dat zeggen… “Obvious concealer”.

    Doe mij maar de YSL Touche Éclat, die is minder dik, werkt net zo goed en is nog goedkoper ook (€34,72)

  2. Wow op de swatch zie je hoe mooi die is. HAHA gerard joling effect. Ik vind hem echt heel mooi, natuurlijk jammer van de kleur maar als ik er een poeder overheen doe in een goede kleur dan lukt dat bij mij wel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.