WIN! Dr. van der Hoog Clear Skin Masker

Categoriën Winacties

Op Twitter had ik gezegd dat als ik vóór het einde van 2010 de 200 Bloglovin’ followers zou halen, ik een winactie zou houden. Helaas was dat niet gelukt, ik bleef steken op 196 of zo. Nu, een paar dagen later, ben ik dan eindelijk de 200 gepasseerd! Wooohooo! En ja, je voelt hem misschien al aankomen, ik ga toch een kleine winactie houden. Niet zo gigantisch als ik gepland had, ik heb immers mijn ‘doel’ niet gehaald, maar ik wil het toch wel vieren ;).

Daarom geef ik 2 x een Clear Skin Mask van Dr. van der Hoog weg. Eentje via de comments hier beneden en eentje via Twitter. Je kunt dus twee keer kans maken, maar je kan er maar eentje winnen. Het zijn maskertjes voor de vette/onzuivere huid. Als je dat zelf niet hebt, kun je het natuurlijk ook altijd cadeau doen aan iemand die dat wel heeft.

Wat moet je hier voor doen?

– Laat een comment achter met “Ik doe mee!” of “Ik wil een maskertje winnen!” of iets dergelijks, als je maar laat weten dat je meedoet.

en/of

– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “RT @LauraVissers Ik wil een Dr. van der Hoog Clear Skin Mask winnen via www.beautyaddicts.nl !” Als je wil kun je voor de zekerheid (mocht de tweet om een of andere reden niet aankomen, Twitter heeft wel eens kuren) ook je Twitternaam of een link naar je tweet in een comment zetten, zodat ik het als nog kan controleren.

Het is dus niet verplicht om via Twitter mee te doen, net zoals het niet verplicht is om een comment achter te laten. Als je op een van de twee manieren meedoet maak je al kans, maar als je op beide manieren meedoet maak je dus dubbel kans. Er zullen dus twee winnaars zijn die ik hier op de site bekend maak.

Je kunt meedoen tot zondag 9 januari 23.59 uur.

Good luck!

Liefs, Laura

56 thoughts on “WIN! Dr. van der Hoog Clear Skin Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.