WIN! €30 Shoptegoed bij Zalando!

Categoriën Winacties

Ik was altijd in de veronderstelling dat je op Zalando.nl alleen maar schoenen kon kopen. Toen ik ging kijken op de website bleek echter dat ze niet alleen schoenen maar ook kleding en beautyproducten (hoera!) verkopen. Ik bestelde – hoe kan het ook anders – een aantal beautystuffies, die je in dit filmpje al voorbij hebt kunnen zien komen.

Ik was bang dat de nagellakjes niet heel aan zouden komen, aangezien ik van meerdere mensen had gehoord dat ze kapot waren gegaan tijdens transport. Gelukkig was alles nog heel toen ik het pakketje ontving, ondanks dat de nagellakjes niet in bubbelplastic waren verpakt. Ze waren wél in individuele zakjes verpakt, dus als er één of meerdere gebroken waren, zou niet alles onder de nagellak zitten. Toch zou ik Zalando willen adviseren om breekbare dingen goed te verpakken, zodat de kans dat het kapot gaat verkleint wordt. Verder ben ik tevreden over Zalando; binnen twee dagen had ik het in huis, je hebt 100 dagen retourrecht en verzenden en retourneren is gratis.

Nu heb ik goed nieuws voor jullie! Ik mag namelijk €30 shoptegoed weggeven, te besteden op Zalando.nl. Wel moet er even bij gezegd worden dat je bestelling minimaal 31 euro moet zijn om de bon te kunnen gebruiken. Als je dus voor precies 31 euro zou bestellen, betaal je nog maar 31 – 30 = 1 euro.

Hoe maak ik kans op deze prijs?

– Laat een comment achter met “Ik doe mee!” of iets dergelijks, als je maar laat weten dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen, zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. (= 1 entry)

en/of

– Volg mij op Twitter en tweet het volgende: “RT @LauraVissers Ik wil €30 shoptegoed bij Zalando winnen via www.beautyaddicts.nl!” (= 1 entry). Als je wil kun je voor de zekerheid (mocht de tweet om een of andere reden niet aankomen, Twitter heeft wel eens kuren) ook je Twitternaam of een link naar je tweet in een comment zetten, zodat ik het als nog kan controleren.

Het is niet verplicht om via Twitter mee te doen, net zoals het niet verplicht is om een comment achter te laten. Als je op een van de twee manieren meedoet maak je al kans, maar als je op beide manieren meedoet maak je dus dubbel kans.

Je kunt meedoen tot zaterdag 22 januari 2011 23.59 uur. Good luck!

Liefs, Laura

121 thoughts on “WIN! €30 Shoptegoed bij Zalando!

  1. Hallo,
    Ik doe graag mee!!! :D Het is een leuke prijs, wie wil dit nou niet? :P
    Ik volg je op twitter en heb geretweeted, onder de naam RajaHK_92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.