Recensie: Internet Godinnen

Categoriën Chickmedia

Na een hoop lovende recensies over het boek Internetgodinnen van Suzan Eikelenstam te hebben gelezen, werd ik erg nieuwsgierig. Internetgodinnen is een handboek waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je eigen webshop start. Nu was ik niet van plan om mijn eigen webshop te starten, maar wellicht stonden er ook goede tips in voor bloggers zoals ik. Ik zette het boek op mijn verlanglijstje voor Kerst, en niet veel later lag hij voor mij onder de boom.

De inhoud van het boek is heel logisch opgebouwd. In 10 stappen wordt uitgelegd hoe je je eigen webshop start en hoewel het een handboek is, en dus best ‘zakelijk’, leest het wel heel fijn en gemakkelijk weg. Alles wordt behandeld: een ondernemersplan maken, inkopen doen, het bouwen van je webshop, marketing en PR, enzovoorts.

In het boek staan duidelijke voorbeelden en ook interviews met bekende en succesvolle webshopeigenaren. Zij vertellen hun succesverhaal en geven tips voor toekomstige webshopeigenaren. Ook beautyblogger Serena van Beautylab.nl komt aan het woord over haar succesvolle Lady Gaga tutorial:

Door dit boek heb ik ook weer leuke webshops ondekt, waaronder Ydence.nl van Lara de Graaf. Over deze webshop kun je binnenkort meer lezen op Beautyaddicts.nl.

Voordat ik aan dit boek begon leek het me wel leuk om ooit een webshop te beginnen, maar ik had geen idee hoe ik dit aan moest pakken dus ik heb het nooit doorgezet. Na het lezen van dit boek begint het toch wel écht te kriebelen om te beginnen, maar ik heb er nu simpelweg geen tijd voor. Maar ooit ga ik het doen en dan pak dit boek er weer bij, want het is écht een superhandig boek! Ook heb ik er een aantal goede tips voor bloggers uit weten te halen, dus dat is mooi meegenomen. Absoluut een musthave voor degenen die een webshop willen beginnen en ook erg leuk voor hen die gewoon nieuwsgierig zijn naar internetondernemingen.

Internetgodinnen van Suzan Eikelenstam kost €15,95 en is verkrijgbaar bij de bekende boekhandels en diverse webwinkels. Er is ook een e-book van en die kost €12,50. Tevens is er een bijbehorende website.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Recensie: Internet Godinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.