Andrélon Nachtwonder

Categoriën Haar

Als Grazia Insider mag ik af en toe producten testen voor mijn blog. Een tijdje geleden kreeg ik deze Andrélon Nachtwonder toegestuurd om te testen. Dit is een conditioner die je ‘s avonds voor het slapen gaan aanbrengt op droog of nat haar. ‘s Nachts doet de conditioner dan zijn werk en ‘s ochtends spoel je hem weer uit. Je hoeft je haar niet van tevoren te wassen.

De conditioner bevat 100 ml en zit in een pompflacon. Ik vind de conditioner erg lekker ruiken. Een typische Andrélon geur als je het mij vraagt. De geur blijft lang hangen en ook mijn kussen ruikt er een beetje naar. Ik breng één pompje van de conditioner aan in de onderkant van mijn haar, maar wel iets meer dan alleen in de puntjes. Eigenlijk alleen in de staart. Ik denk dat als ik het over mijn hele haar verdeel, het erg slap en vet wordt. Je moet het minimaal een half uur in laten trekken voordat je gaat slapen.

Ondanks dat ik het alleen in de onderkant van mijn haar had aangebracht, was ik nog een beetje bang dat mijn haar vettig aan zou voelen de volgende dag. Dit was gelukkig helemaal niet zo. Na het uitspoelen voelde het zacht en gevoed aan. Eigenlijk net zoals na een normale conditioner van Andrélon.

Andrélon Nachtwonder is een prima conditioner, maar doet eigenlijk niet veel meer dan een normale conditioner. Het is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen voor €3,99.

Liefs, Laura

20 thoughts on “Andrélon Nachtwonder

  1. Wonder is inderdaad wat overdreven… Ik gebruik hem stiekem als een leave-in conditioner, werkt wel goed voor mijn zeer droge krullen. (maar ja, ik heb dus absoluut NOOIT last van slap vet haar, al zou ik mijn haar een heel jaar niet wassen… dus niet voor iedereen aan te raden natuurlijk)

  2. Voor mijn haar deed hij helemaal niks moet ik zeggen. :( Daarbij was ik mijn haar eigenlijk altijd ‘s avonds dus erg handig is het niet, aangezien je het ‘s nachts moet laten inwerken. :P Ach, hij ruikt wel lekker in ieder geval, haha.

  3. Leuk artikel! Maar ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van al die nachtdingetjes. Veel te veel werk. Serieus, ik ben soms echt lui..;)

  4. Mijn dochter heeft heel dun haar, zit voordurend met een steiltang in haar haar, gebruik sinds een week nachtwonder en haar haar ziet er prachtig uit, mooie glans en een gezonder look.

  5. Ik heb echt heel erg droog en dof haar. Ik had de recenties gelezen en dacht naja het zal vast wel flut spul zijn zonde van mijn geld. Toen kwam mijn vriend er mee thuis en dacht nou vooruit ik probeer het maar het gaat toch niet werken. Nou geweldig spul! mijn haar glanst echt heel erg mooi nu en het is super zacht.Het is echt een tijd geleden dat mijn haar er zo uit zag zoals nu. Ik denk dat het per type haar verschillend is. Maar naar mijn mening werkt het goed je moet het gewoon proberen 4 euro is niet duur.

  6. Ik ben het absoluut niet eens met deze tekst. Zelf heb ik krullend haar en het is erg droog omdat ik het vaak stijl. nu ik dit spul gebruik, werkt het echt fantastisch, mn haar is zacht en glanst, zelfs na het stijlen! en het ruikt super lekker! DIKKE AANRADER DUS!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.