Kruidvat Body Butter Cranberry & Pomegranate

Categoriën Huidverzorging

Sinds kort heeft Kruidvat een nieuwe lijn in het assortiment: de Body Fruits lijn. Deze lijn bestaat uit showercream, bodybutter, bodylotion en bodyscrub. De producten zijn verkrijgbaar in drie varianten: Coconut & Sheabutter, Mango & Papaya, en Cranberry & Pomegranate.

Ik was zelf erg benieuwd naar deze producten, vooral naar de body butter. Alle geuren roken erg lekker, dus het was moeilijk kiezen. Uiteindelijk besloot ik voor de geur Cranberry & Pomegranate te gaan. Voor een pot van 200 ml betaal je maar €2,50. Toen ik hem kocht was hij zelfs maar €1,50 omdat hij in de aanbieding was. Hoe dan ook erg budget proof dus. Zou dit een goed low budget alternatief zijn voor de heerlijke, maar toch wat duurdere, body butters van The Body Shop? Testen dus!

De verpakking is lekker vrolijk en zomers. De body butter ruikt mierzoet! Ik ruik vooral de Cranberry en vind het een beetje naar aanmaaklimonade ruiken :P. Best lekker hoor, maar voor sommigen misschien té zoet.

De substantie lijkt een beetje op kwark vind ik. Ik zou er ook zo een hapje van kunnen nemen door die zoete geur. Hij is wel dik, maar niet echt boterig, meer luchtig eigenlijk.

Hij trekt best snel in en dat vind ik een groot voordeel. Bij sommige body butters van TBS wil er nog wel een een vettig laagje achterblijven op mijn huid, en dat vind ik niet fijn. Als je dus een erg droge huid hebt denk ik dat je meer hebt aan de body butters van TBS, als je een normale huid hebt (of een beetje droog) dan werkt deze van Kruidvat prima. Mijn huid voelt na afloop zachter en gladder, maar niet extreem zacht of zo. Geen wow-effect dus.

Over het algemeen ben ik best tevreden over deze body butter. Hij is niet geweldig, maar wel lekker goedkoop. Een vervanger voor mijn TBS body butters is het niet, omdat die vetter zijn en omdat ik die toch lekkerder vind ruiken. Maar ach, voor €2,50 is dit een lekkere budget body butter en ik ga zeker nog meer producten uit deze lijn proberen.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Kruidvat Body Butter Cranberry & Pomegranate

  1. Ik heb echt een gruwelijke hekel aan body butter, ik heb er echt geen geduld voor. Het trekt bij mij extreem langzaam in (dit komt denk ik omdat ik van mezelf al een ‘vette’ huid heb) en ik kan nooit wachten om mn kleren weer aan te trekken dus dan plakken mn benen aan mn pyamabroek.. nehh!

    1. Ikzelf vind hem niet echt hard. Zoals ik al zei lijkt de substantie een beetje op kwark, haha. De body butters van The Body Shop zijn harder en lijken meer op ‘echte’ boter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.