Mijn Triwa Horloge

Categoriën Accessoires, Mijn Look

 

Een paar weken geleden was er een Triwa sale bij ShopVip. ShopVip is een online community waar je producten kunt kopen met hoge korting. Dit kan alleen als je lid bent van de site. Je kunt lid worden door uitgenodigd te worden door een bestaand lid van ShopVip. Als je lid bent krijg je steeds een mailtje wanneer er een sale is. De sales duren van maak 1 of 2 dagen, dus je moet er snel bij zijn! Je kunt ook zelf instellen voor welke sales je een mail wil ontvangen. Als jij ook lid wil worden van ShopVip, stuur me dan gerust een berichtje (comment, e-mail, twitter, maakt niet uit) en dan stuur ik je een uitnodiging.

 

De Triwa sale kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Ik wilde al zó lang een hologe van dit merk want ik vind ze gewoon supermooi, en nu waren ze te koop met heel veel korting! In de winkel betaal je voor dit horloge €99,95 en ik kocht hem voor €49 euro (excl. 5,95 verzendkosten). Een koopje dus! Het model en de kleur die ik heel graag wilde, de Greystone Chrono, was er helaas niet bij deze sale, maar deze witte (Ivory Bullit) vond ik ook wel erg mooi! Het horloge komt in een mooi zwart doosje met het logo van Triwa erop.

 

Het is een unisex horloge en kan dus zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. Om mijn smalle pols vond ik hem in het begin wel érg groot, zeker vergeleken met mijn andere hologe, die een stuk kleiner is. Nu ben ik er inmiddels wel aan gewend en vind ik het best mooi zo’n groot horloge. De kast en de band zijn van plastic, waardoor het horloge erg licht aanvoelt.

Triwa heeft horloges in vele verschillende kleuren. Voor ieder wat wils dus! 

Liefs, Laura

65 thoughts on “Mijn Triwa Horloge

 1. Ik heb precies dezelfde als jij alleen dan ik het zwart!
  had hem bij de vorige sale van shopvip gekocht in december. Vind het echt mooie horloges!

 2. Ik zou ook wel lid willen worden van shopvip:) Zou je mij een uitnodiging willen sturen? Ik denk dat je mijn e-mailadres gewoon wel kan zien toch? Alvast bedankt!

 3. Hey , mooie horloge,

  ik had hem namelijk ook;) maar pas op …die van mij is binnen 3 maanden kapot gegaan (bandje) ik heb mijn geld teruggevraagd , prima horloge maar niet om elke dag of met sporten te dragen want daar is die niet tegen bestand

 4. Wat een super mooi horloge, veilige kleur maar des te makkelijker en erg tijdloos!

  Ik zou ook graag een uitnodiging ontvangen, alvast bedankt daarvoor;)

  1. Dank je wel Daphne! Ik kan je helaas geen uitnodiging sturen, want je opgegeven e-mailadres is al bekend bij ShopVIP! Misschien ben je dus al lid, of ooit lid geweest. Ik zou je wel aan kunnen melden als je nog een ander e-mailadres hebt.

 5. Kan ik ook nog zo’n uitnodiging krijgen? Ik heb dit uurwerk zien staan op de site van Vente Exclusive, en ik ben erg aan het twijfelen. Mijn polsen zijn vrij smal en ik vrees dat het uurwerk wat te groot gaat zijn…

  1. Dat had ik dus ook, maar ik ben er inmiddels al aan gewend en stoor me er niet meer aan :) Ik wilde je een uitnodiging sturen voor ShopVIP, maar je e-mailadres is al bekend bij hen. Blijkbaar heb je je dus al eens aangemeld ;). Let wel, de Triwa Sale is al lang voorbij!

 6. Tof horloge en bedankt voor het posten van de foto. Wilde m zelf ook hebben en was op zoek naar foto’s waar iemand m om had. Hij is idd wel groot, maar ja dat dacht ik bij mn buddha2buddha ook en daar ben ik nu aan gewend.

  Zou je mij een uitnodiging willen sturen vor shopvip? Dank je wel!!

  1. Inderdaad, ik ben er nu ook aan gewend en vind hem niet meer zo groot eigenlijk! Draag hem echt iedere dag :) Ik heb je trouwens een uitnodiging gestuurd voor ShopVIP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.