Swatches China Glaze Anchors Away (Part 1)

Categoriën Nagels, Nieuwe Collecties

Schip Ahoy, piraatjes!
Oh nee, dat is van Piet Piraat :’). Ehm… all hands on deck! Nou ja, je begrijpt het wel. De nieuwe collectie van China Glaze, Anchors Away, staat in het teken van de scheepvaart en de zeemanssfeer. De collectie bevat zowel creamy als shimmery-/glitterlakjes van subtiele tot lekker felle kleurtjes.

Vandaag laat ik de lakjes van de eerste rij aan jullie zien, behalve Sea Spray (derde van links) want die heb ik niet. Later volgen de nagellakjes van de tweede rij. Kijk mee naar lekker veel nagellakfoto’s!

De kleurtjes die ik vandaag laat zien: White Cap, Pelican Gray, Below Deck, Sunset Sail en Knotty.

Binnen

Zonlicht

Ik begin maar gelijk met mijn favoriet van deze collectie: White Cap. Deze witte glitternagelak heeft prachtige reflecterende deeltjes die een gouden gloed geven. Op de foto is het al een beetje te zien, maar in real life is deze gloed nog veel meer aanwezig. Hij is echt zo pretty! Is draag hier 3 laagjes en nog dekt hij niet helemaal, maar dat vind ik bij deze nagellak niet eens zo storend. Hij is ook erg mooi wanneer je maar één laagje op je nagels aanbrengt of wanneer je hem over een andere lak aanbrengt.

Binnen

Zonlicht

Pelican Gray is een grijze kleur met een koele, blauwe ondertoon. Het lakje bevat héle kleine glittertjes die je als je heel goed kijkt ziet zitten. In het zonlicht zie je ze nog iets beter. Ik draag hier twee laagjes

Binnen

Zonlicht

Below Deck is een taupekleur met een hint van paars (violet). Ook een erg mooie kleur, al ziet hij er in het flesje in eerste instantie niet zo spectaculair uit. Deze kleur dekt goed, op de foto’s van deze kleur  draag ik maar één laagje.

Binnen

Zonlicht

Sunset Sail is een prachtige peachy roze kleur met een hele kleine shimmer (net als bij Pelican Gray). Hij dekt in twee laagjes en ook deze is erg mooi!

Tenslotte de kleur Knotty; een beige lakje met een mooie shimmer. Op de foto’s draag ik twee laagjes.

Hoewel de kleuren er in de flesjes soms niet zo spectaculair uitzien, vind ik ze op de nagels erg mooi! Mijn favoriet is absoluut White Cap, maar ook Sunset Sail en Pelican Gray vind ik erg mooi.

China Glaze lakjes bevatten 14 ml nagellak, zijn formadehydevrij en niet getest op dieren. De collectie is momenteel verkrijgbaar bij diverse webshops, o.a. bij Nail Polish Fashion.

Wat vind jij van deze nagellakjes? Wat is jouw favoriet?

Liefs, Laura

14 thoughts on “Swatches China Glaze Anchors Away (Part 1)

    1. Dankje! Trind The Perfect System doet echt wonderen! Vroeger braken mijn nagels ook altijd, of scheurden etc. Trind heeft ze echt sterk gemaakt! Je hoeft maar een paar weken de kuur te doen en je nagels zijn megasterk! Als ik merk dat mijn nagels weer iets zwakker worden gebruik ik Trind weer even en dan is het zo opgelost. Heb er een hele tijd geleden ook een review over geschreven: http://www.beautyaddicts.nl/2010/06/testjes/trind-the-perfect-system/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.