Catrice LE “Enter Wonderland”

Categoriën Nieuwe Collecties

De nieuwe Limited Edition van Catrice heet ‘Enter Wonderland’. Deze collectie heeft een sprookjesachtig sfeer en doet me denken aan Alice in Wonderland. De collectie ligt in mei en juni 2011 in de winkels. Nog even wachten dus, maar ik kan jullie wel alvast de promotiefoto’s laten zien. Kijk mee!

Absolute Eye Colour Duo (€3,79)

Hoog gepigmenteerde oogschaduw en een glanspoeder in drie kleurcombinaties: grasgroen, diepblauw en lavendel. Verkrijgbaar in: C10 Wonderland Green Card, C20 Miracle Heaven en C30 Lavenderlicious.

Eyeshadow Highlighter (€2,79)

Met de lichte highlighter kun je prachtige accenten creëren en elke oogschaduw omtoveren tot iets speciaals. Breng de highlighter met platina glans eenvoudigweg aan over je oogschaduw en geniet van het schitterende effect. Verkrijgbaar in C10 Fairy Dust

Eye Shadow Brush (€2,29)

Oogschaduwkwast met delicate, zachte haartjes met afgeronde uiteinden die zorgen voor een precieze applicatie van je oogschaduw, ongeacht de textuur. 

Metallic Liner (€2,99)

Verkrijgbaar in C10 Miracle Clouds en C20 Miracle Heaven.

Lashes to Surprise (€3,99)

De extravagante Lashes to Surprise met hun golvende vorm en speelse vlindertjes zorgen zeker voor bewonderende blikken! De perfecte accessoires voor de ultieme wonderland-look.

Sparkling Lipgloss (€3,79)

De Sparkling Lipgloss combineert een krachtige kleur met subtiele intensiteit en een levendige glans. Verkrijgbaar in C10 Forbidden Apple, C20 Snow White’s Lips en C30 Alice’s Hatter.

Highlighting Powder (€4,49)

De zachte, crèmige poeder textuur van de Highlighting Powder geeft niet alleen een mooie glans, je huid voelt meteen onweerstaanbaar zacht aan. Voor verrassende highlights en een verleidelijke, egale teint. Verkrijgbaar in C10 Fairy Dust.

Ultimate Nail Laquer (€2,49)

Nagellakjes met glossy finish of een metallic effect.Verkrijgbaar in: C10 Forbidden Apple, C20 Lavenderlicious, C30 Wonderland Green Card en C40 Miracle Heaven.

Tip Painter (€2,49)

De Wonderland Tip Painter heeft een extra fijn kwastje; ideaal voor het lakken van de nagelrandjes of voor het creëren van kunstwerkjes op de nagel, in een ultratrendy platina kleur. Verkrijgbaar in C10 Wizard Gold.

Het duurt nog even voordat deze collectie in de winkels ligt, hij is pas in mei en juni verkrijgbaar, maar ik ben erg benieuwd! Vooral de highlighters en de nepwimpers lijken me tof. Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, Laura

11 thoughts on “Catrice LE “Enter Wonderland”

  1. Ik was laatst in Duitsland en toen hadden ze deze collectie al!!!
    Ik heb toen Forbidden Apple gekocht en die is echt mooi. Hij is rood/roze en een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.