Poll: Shop jij wel eens online?

Categoriën Overig

De poll ‘Hoeveel geld geef jij per maand uit aan cosmetica?’ heeft weer lang genoeg online gestaan. Meer dan 400 mensen hebben gestemd, waarvoor dank! Vandaag de resultaten van deze poll en een nieuwe pollvraag.

Uit de resultaten blijkt dat bijna de helft van jullie 0 tot 15 euro per maand aan cosmetica uitgeeft. Wellicht omdat velen van jullie niet veel te besteden hebben, of omdat jullie van budgetproducten houden, of omdat jullie het niet nodig vinden om zo veel geld per maand aan cosmetica uit te geven. Gelukkig kunnen jullie op Beautyaddicts.nl ook vaak artikelen lezen over budgetproducten. Ik vind het zelf namelijk erg leuk wanneer ik een product ontdek dat helemaal geweldig is, voor een kleine prijs.

Ongeveer een kwart van jullie geeft 15 fot 30 euro per maand uit aan cosmetica. Ik heb zelf ook op deze categorie gestemd. Valt eigenlijk nog best mee vind ik.

35 mensen stemden op 30 tot 45 euro per maand en 63 mensen geven meer dan 45 euro per maand hieraan uit. En dit kan ik ook wel begrijpen. De mooiste dingen zijn vaak ook het duurst, en af en toe mag je jezelf best eens verwennen!

Bij mij zelf wisselt het heel erg per maand. De ene keer geef ik meer dan 45 euro per maand uit aan cosmetica, de andere keer nog geen 15 euro, maar gemiddeld dus 15 tot 30 euro.

De nieuwe pollvraag staat ook weer online. Ik zou graag van jullie willen weten: Shop jij wel eens online? Stemmen kan op de poll in de recher balk. Je kunt je antwoord toelichten in de comments hieronder!

Liefs, Laura

14 thoughts on “Poll: Shop jij wel eens online?

  1. nee, ik mag niet online shoppen, maar ik vind het ook wel fijner om in de winkels kleren te kopen dan kan je namelijk eerst passen om te zien of het leuk staat en bij online shoppen kan dat helaas niet.

  2. Wat een leuke resultaten van de vorige poll :D Ik shop heel af en toe online maar ik vind het toch fijner om in de winkel alles te kunnen testen en te kunnen voelen. De producten die moeilijk te verkrijgen zijn bestel ik wel via internet :)

  3. Ja, vaak genoeg, maar vaker ‘gewoon’ in de winkels met vriendinnen. Als ik online koop, koop ik wel meestal make up en nagellak (OPI), want dat is online veel goedkoper. Ik had laatst negen OPI-lakjes voor ongeveer 50 euro gekocht bij transdesign, waarvan 20 euro verzendkosten, en ik kwam alsnog goedkoper uit dan als ik in de winkel had gekocht, waar ze 14 euro per lakje kosten.

  4. Liever in echte winkels, maar zo af en toe heb ik ook wel zo’n online bui. Is toch wel makkelijker, maar vind het altijd zo jammerlijk dat je er dan op moet wachten ;)

    Als ik iets heb besteld krijg ik zo’n hebben hebben hebben houding haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.