Tag: De 7 Schoonheden

Categoriën Personal

Jeeej! Ik heb weer een keer een tag gekregen! Deze tag, ‘de 7 schoonheden’, kreeg ik van Myrna. Het is de bedoeling dat je 7 dingen noemt die je mooi vindt aan jezelf, dingen die je waardeert en waar je eigenlijk ook wel trots op bent. Dit hoeft niet per se betrekking te hebben op je uiterlijk, maar het mag wel. Ik vond het nog best lastig om er 7 te bedenken, maar uiteindelijk is het me gelukt.

 1. Mijn haar. Ik ben erg blij met mijn haar. Wanneer ik naar een (nieuwe) kapper ga, krijg ik bijna altijd te horen dat ik zulk mooi haar heb en hoe makkelijk mijn haar is. En dat klopt eigenlijk ook wel. Ook van jullie krijg ik vaak reacties op mijn haar. Mijn haar valt makkelijk in model en ook mijn eigen haarkleur is mooi donkerbruin. Dat wil niet zeggen dat ik nooit een bad hair day heb, want die heb ik natuurlijk ook!
 2. Mijn wimpers. Mijn wimpers zijn lang en gekruld. Met mascara wordt dit alleen maar versterkt. Zo lijkt een ‘slechte’ mascara nog best goed te werken, terwijl het eigenlijk voor mij niet zo geweldig is.
 3. Mijn ogen. Mijn oogkleur is de ene keer blauw, de andere keer grijs en dan heeft het weer iets weg van groen. Het hangt af van de lichtinval, maar over het algemeen zijn ze blauw. Ik vind het leuk dat mijn oogkleur zo kan veranderen.
 4. Mijn nagels. Sinds ik The Perfect System van Trind gebruik zijn mijn nagels mooi lang en breken ze zelden af. Ik vind lange nagels erg mooi, maar als ze te lang worden dan vijl ik ze weer korter en groeien ze ook best snel weer langer.
 5. Mijn handen. Mijn handen, polsen en vingers zijn mooi slank. Hierdoor vind ik lange nagels nog mooier. Wel is het een nadeel bij ringen kopen, die zijn vaak veel te groot.
 6.  Mijn figuur. Oke, er mag misschien nog wel een paar kilo af, maar ik ben best tevreden. Een paar jaar geleden was ik nog een stuk zwaarder, maar door Weight Watchers ben ik 15 kilo afgevallen en daar ben ik best trots op. Ik zit nu ook veel lekkerder in mijn vel en kan kleren aan waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen dragen. Toch ga ik binnenkort nog een paar weken puntjes tellen met Weight Watchers, om die kerstkilo’s (en misschien nog iets meer) er weer af te krijgen.
 7. Mijn karakter. En om toch nog iets in deze lijst te zetten dat geen betrekking heeft op het uiterlijk: ik ben ook best tevreden over mijn karakter. Ik krijg vaak te horen dat ik goed kan luisteren, makkelijk ben in de omgang en gevoel voor humor heb. Mooie eigenschappen dacht ik zo.

Zo. Dit waren de 7 dingen die ik mooi vind aan mezelf. Nu ben ik wel heel benieuwd naar wat jullie mooie vinden aan jezelf (hoeven er geen 7 te zijn). Laat het achter in een reactie!

De 7 meiden die van mij deze tag krijgen zijn: Josephine, Eline, Steffie, Sanne, Teddy, Esther en Silja.

Liefs, Laura

18 thoughts on “Tag: De 7 Schoonheden

 1. Nou van mij hoef je niet nog meer af te vallen hoor, ik vind je al heel mooi slank (zover dat te zien is in filmpjes)

  Ik ben tevreden met mijn ogen, ik heb best lange wimpers en de kleur vind ik mooi (blauw/groenig). Met een beetje mascara kan ik ze mooi acentueren zodat ze er echt uitspringen.
  Met mijn haar ben ik ook tevreden. Heb een mooie volle bos lang donkerbruin haar. Tuurlijk kan ik ook ontzettend zeuren als mijn haar niet wil, maar over het algemeen doe ik bijna niks met mijn haar en zit het toch wel leuk.
  Het klinkt gek, maar ik ben ook tevreden met mijn borsten. Ik heb een mooie volle cup die goed bij mijn lichaam past.
  O haha ik ben ook tevreden met mijn lach. Ik weet niet waarom, maar ik vind gewoon dat mijn mond een mooie vorm heeft als ik lach.
  Verder vind ik dat ik geduld heb, wat toch ook wel een goede eigenschap is.
  Ik kan goed luisteren en ben best ijverig, als ik iets doe, wil ik het wel goeddoen.
  En als laatste ben ik behulpzaam. Ik help graag ander mensen.

  haha nou dat waren mijn 7 schoonheden denk ik!
  leuke tag!
  xx.

 2. Hey Laura,
  Ik ben na dit artikel meteen gaan zoeken naar een artikel over Weight Watchers maar zag dat je daar nog nooit over geschreven hebt. Ik hoor van meerderen dat het zo goed werkt, dus ik vroeg me af of je er eens iets over kan schrijven? Hoe het precies werkt, wat je ervoor moet laten, of het lastig vol te houden is, welke manier je hebt gedaan (cursus of online) etc. Groetjes, Jolanda

  1. Ik heb er inderdaad nog nooit over geschreven. Eigenlijk omdat ik Weight Watchers gedaan heb voordat ik een blog had. Maar ik zal binnenkort een stukje schrijven over hoe het in zijn werk gaat :) Dus houdt de site in de gaten zou ik zeggen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.